View Full Version : O Lorik Cana na more ne qafe!!
serbesi
12-09-2007, 09:12 PM
te me falin te gjithe, po aq ma ka heq menjen ky lloj lojtari sot, sa nuk bohet. Aq qef e kom pas, aq inat e kom morr sot. Po si mer mund te shkosh si halabak te lojtari kundershtar, a thu se je tuj lujt neshje lagjesh? Dhe kjo nga nje lojtar me eksperience, qe nuk lu as te Turbina e Cerrikut e as te 22 Tetori i Corovodes, po te Olimpiku i Marsejes. Ec e gjeje!! Te hedhesh poshte punen e aq njerezve, qe me aq mund kishin ndertuar ate rezultat aq historik ne ato 90 minuta per Shqiperine (gje qe ndodh nji here ne 40-50 vjet), vetem per te tregu qe je i fort, esht komplet e pakonceptushme. Per mendimin tim mgjse eshte shum i nevojshem, duhet denuar nga federata ne menyre shembullore, sepse nuk mundet qe per kapricot e Lorik Canes te iki nga duart nje rezultat i tille. ishte ai qe e tensionoi KOT FARE situaten, na la me 10 lojtare, edhe normal qe Van Nilsterooj do bej gol ne min te 90, se me ate pun ha buke, nuk ha buke duke bo si halabak, si puna e ktij karabushit tone. Ika tani se me iku menja!!
Hajt Tung!
GOLDIAN
12-09-2007, 09:46 PM
SERBESI JAM PLOTESISHT DAKORT ME ATO QE SHKRUAN UNE E KAM HUMBUR KOMPLET SIMPATINE PER TE SI LOJTAR
TURP TI VIJE HALABAKUT PO ISHALLA MERR NEJ DENIM 5 ndeshje e te uli bethen se shume ju rriten veshet
TURP O LORIK
serbesi
12-09-2007, 10:07 PM
dakort qe titulli i threadit tim nuk ishte fort me edukate, po nuk ishte aq i keq sa te nderrohej, sdq, nuk ka problem...
fixxxer
13-09-2007, 01:01 AM
Momenti i kartonit te kuq.Van Nilsteroy meritonte te kuq gjithashtu.
http://uk.youtube.com/watch?v=clvfN9ffqY4
2KORRIKU
13-09-2007, 02:15 AM
Nuk e di qka po shkruni vrq boll mire ja boni C A N A se qe te dy futbollistet Holandez e provokuan.
Pasi Arbitri nuk reagoi menjeher per ti dhen karton futbollistit te pare ky i dyti e shtyu dhe LORIKU e morri karton e pa LORIK CANA kombetarja do te jet me e dobet.
SHQIPERIA E BASHKUAR ESHTE NJE FRIK PER BALLKANIN SI NE LUFT SI NE SPORT<KULTUR E TE GJITHA GJRAT NE JET.
RROFT SHQIPERIA ENTIKE(SHQIPERI,KOSOVE,TOPLIC,ĒAMERI,ILIRIDA,MALSI E MADHE .
serbesi
13-09-2007, 12:51 PM
futja kot o 2korriku. e pse beri mire Cana? se tregoi qe eshte gjaknxehte e qe ve hunden e vet perpara interesit te gjith kombetares? E ca pastaj se e provokuan. fiton ai qe di te rrije gjakftohte, ty dhe Canes ju rroft qe nuk lini njeri t'ju shkele ne kallo, pa se po fiton apo po humb Shqiperia, pun e madhe, rendesi ka mos t'ju "ulin" hunden. Goxha llogjikim!
edhe sa per ate pjesen e fundit, un nuk dua qe Shqiperine ta kene frike, as ne lufte e as ne sport. Eshte shume me e rendesishme te te respektojne! Edhe mos u bej shum merak, se nuk na e ka njeri friken! Sdq, ky esht forum sporti, nuk eshte forum lufte!
hajt Tung e respekte!!
Eagle_at_heart
13-09-2007, 12:59 PM
nga ana sportive ajo qe beri cana nuk ishte e denje te themi te drejten por kjo sishte ndeshje sporti! Pse e them kete? Sepse po te ishte nje ndeshje te 2 ekipeve kombetare dhe profesioniste ashtu do te ishin edhe albitrat sikur se edhe lojtaret hollandez. Ata vran gjate gjith ndeshjes, hynin keq kurse ne luajtem me gjak dhe pa frike. Por emrat e medhenj favorizohen me shume. Si ne qe e shikonim ne ekran u bem zjarr per nje loje qe gjithmone ju dha ballanca ne anen e hollandes, ata ne fushe e ndjenin me shume se ne edhe tensionet marrin flake (zidane)
Ajo ishte thjesht nje provokim sepse nuk mund te marresh nje njeri sidomos shqiptar dhe ta shtysh ashtu sidomos ne token e ames and te babes. Kemi vuajt shume mos te na heqin nga ato toka dhe nuk shtyhemi kollaj pa konsenkuenca.
I lumt qe e beri si shqipetar, jo si futbollist!
Per mua e respektoj sic e kam respektuar sepse derdhi gjak deri ne minuten kur e shtyn si i pa shtepi! Nuk ka lind ai burre te shtyje shqipetarin ne shqiperi dhe asgje mos te behet!
serbesi
13-09-2007, 02:10 PM
o Eagle po ca thu mer vlla/moter! po si llogjikoni kshu, jopo nuk shtyhet shqiptari ashtu ne toke te ames e te babes, jo kemi vujt e ku ta di un se cfare. po ca llogjikimesh jan kto mer njeri. Eshte ndeshje futbolli, nuk esht sherr lagjesh, kur do msohet noi her ky popull ta ndaje shapin nga sheqeri, ta marri vesh kur esht sport e kur esht luft (ku jemi trima shum c'eshte e verteta). Loriku i tregoi trute e veta kur hodhi poshte punen e 22 njerezve te tjere, dhe pike, sepse kur shoket e tu jan caperlu gjith kohes, nuk e tregon veten duke bo si i fort, po duke cu deri ne fund punen e tyre. Edhe boll bete sikur shqiptaret jan me te miret, e nuk mund te shtyhen shqiptaret etj etj, pse kshu, te tjeret mund te shtyhen e te "poshterohen"? Vrisni mendjen per te arritur rezultatin, per aq kohe sa nuk do shohim dot matane hundes tone e mendjemadhesise tone, nuk kemi per te arritur asnje lloj gjeje, ashtu sic nuk kemi arritur deri tani. Kush kujton se do kujtohej, rezultati 0-0 me hollanden, per merite te Canes e te shokeve te tij (qe ndoshta do kishim heq hollanden nga evropiani, si gjermanine dikur), apo krenaria e Canes, qe na u nxef se e shtyne. e pun e madhe se e shtyne, ka dhe 4 min loje dreqi ta haje, rri urte dhe arrij qellimin. Historine e sportit nuk e kan shkrujt asnjihere halabaket, e kan shkrujt lojtaret qe kan dit te rrijne ne fushe!! Ngeli nderi i Canes se e shtyu VanNilsterooj. Thirri menjes o milet!!
tung e respekte
GOLDIAN
13-09-2007, 03:44 PM
serbesi pergezime per komentet qe ben
vertet ja vlen ti lexosh
sdua te hap debate kot po them TURP O LORIK
po loriku faktikisht ka vujt shume per flamurin kuqezi se dhe ne luftera ka marre pjese prandaj ju ul hunda
Me pelqejn komentet e Serbesit por edhe te tjereve. Pik se pari nuk dua qe ky forum te politizohet e te i jepet nje ngjyre "patriotike" luftarake, po le te mbetet patriotk ne frymen sportive. Loriku nuk ka vepruar fare mir, dhe sdua qe te bejme komente, dhe se shpresoj qe lojae e mir e te tjereve te mbuloj nje gjest te mitur nga nje lojtar kaq i madh. Dhe njehrit po ju them se ne dy vjetet e ardhem me perforcime nga U21 Kombtarja jone do te jete shum afer kualifikimit ne boteror. Ne anen tjetr po ju them: ndaluni mos merrni hyghym se qysh nga vitit 2004 une kam pa vetem 3 ndeshej te mira, dhe neve na nevojitet nje kohe e gjate te krijojm nje Kombtare te mirfillt per konkurenc ne evropian apo boteror. Sa i perket tifozeve, po neve jemi ne numer, po si tofozeri dime vetem te fishkellojm e te shajm, e kush skendon kenge.
me rrespekt 2x.
derFan KO-AL
13-09-2007, 09:17 PM
Tung ju qe e vlersoni aqe "mire Sportin" GOLDIAN & serbesi dhe Sjelljet Sportive te LORIK CANES.
Sjellje e Lorikut ishte ndoshta Pak e tepruare pore jo edhe e pa Justifikuare nga gjithe ato Nderhyrje josportive te holandezeve dhe te arbitrit angleze qe me tere qenjen e ti e demtonte Kombtaren Shqiptare dhe e Favorizonte holanden. Ju te dy nuke keni vrapuare ne fushe dhe nuke i keni perjetuare ato poshtrime josportive qe iu benin Kombtares Shqiptare. Andaj edhe nuke munde te ndieni ate qe niente Cana ne ato Momente. Une theme qe LORIKU konform sportit dhe mundimit ne Fushen e gjelber edhe ka reaguare dhe i ka dale krahe Dallkut. Dem qe Kombtarje jone Humbi pore ne nuke duhet qe t“ia kthejme Bithen c“do kujte pore duhete nganjehere edhe te mbrojme te pakten Identitetin Njerzore, kure nga te tjeret poshtrohemi , andaj theme Te Lumte LORIK CANA ti je ai qe edhe nga lufta nuke Largohesh dhe nuke tradhtone. Shifeni se ku Loriku me Dallkun, Currin dher ca te tjere para fillimit te ndeshjese me krenari e Kendojne hymnin Kombtare krahas Tenorit Kastriot Tusha. Pra veprimi i Lorikut edhe pse pre rezultatin e ndeshjese ishte Fatal ( ku duhete te themi se Para Lorikut, van nisteroj duhej te shifte kartonin e kuqe pore edhe aty shifet njeanshmeria e anglezit) duhet ta pranojme dhe ta Lavderojme se ishte veprim Shume NJERZORE. Tung dhe Kalofshit......
Tung ju qe e vlersoni aqe "mire Sportin" GOLDIAN & serbesi dhe Sjelljet Sportive te LORIK CANES.
Sjellje e Lorikut ishte ndoshta Pak e tepruare pore jo edhe e pa Justifikuare nga gjithe ato Nderhyrje josportive te holandezeve dhe te arbitrit angleze qe me tere qenjen e ti e demtonte Kombtaren Shqiptare dhe e Favorizonte holanden. Ju te dy nuke keni vrapuare ne fushe dhe nuke i keni perjetuare ato poshtrime josportive qe iu benin Kombtares Shqiptare. Andaj edhe nuke munde te ndieni ate qe niente Cana ne ato Momente. Une theme qe LORIKU konform sportit dhe mundimit ne Fushen e gjelber edhe ka reaguare dhe i ka dale krahe Dallkut. Dem qe Kombtarje jone Humbi pore ne nuke duhet qe t“ia kthejme Bithen c“do kujte pore duhete nganjehere edhe te mbrojme te pakten Identitetin Njerzore, kure nga te tjeret poshtrohemi , andaj theme Te Lumte LORIK CANA ti je ai qe edhe nga lufta nuke Largohesh dhe nuke tradhtone. Shifeni se ku Loriku me Dallkun, Currin dher ca te tjere para fillimit te ndeshjese me krenari e Kendojne hymnin Kombtare krahas Tenorit Kastriot Tusha. Pra veprimi i Lorikut edhe pse pre rezultatin e ndeshjese ishte Fatal ( ku duhete te themi se Para Lorikut, van nisteroj duhej te shifte kartonin e kuqe pore edhe aty shifet njeanshmeria e anglezit) duhet ta pranojme dhe ta Lavderojme se ishte veprim Shume NJERZORE. Tung dhe Kalofshit......
Askush nuk po justifikon veprimet e gjygjtarit dhe arrogancen e Holandezve. Dhe po mos te pesonim gol askush sdo te permende Lorikun per se keqi, po do ti thonim brravo se si shqiponj eshte versulur mbi at holandezin pederas. por ja qe ra goli dhe duhet te akuzojm dike, nuk e kemi nga urrejtaj per Lorikun por nga mllefi qe humbem..
serbesi
13-09-2007, 10:47 PM
o milet, prap i bini fyellit te naconalizmit e te patriotizmit? un them qe Loriku do kishte qen shum me teper patriot po te kishte ndenj urt, e te kishte fitu rezultatin qe prisnin miliona shqiptare. Nuk eshte patriot ai qe del mbi te tjeret si kodosh, po ai qe vertet mundohet per te miren e perbashket. Nuk po merrni vesh ate qe dua te them: nuk esht puna te tregosh burrerine, se nuk ka ngel burreria e Lorik Canes apo e tjetrit apo e tjetrit per tu treguar me gjeste kalamajsh, jo pse e shtyve, jo pse me vrave, jo pse me shave. kto jan muhabete per klase te dyte. Burreria tregohet edhe duke vazhduar ate pun qe po bente aq mire deri ne ate moment e te besh ate gje per te cilen kan ardh njerezit te te shohin ne stadium, se nuk kan ardh te te shofin sa i forte je!! Edhe mos thoni kot, jo ti nuk ishe atje ne fushe ta kuptoje si ndihej Loriku..., pse kshu, ti ishe aty, po beje muhabet me te?
edhe boll u ankuat jopo hollandezeve nuk ja dha kartonin, jopo i favorizoi... e ca pastaj, historia eshte e mbushur plot me kshu episodesh, ca doni te thoni me kte, qe meqe nuk i dha karton hollandezit, hajde plako, rrasja n'grusht, futi edhe nja 3 shkelma turinjve po munde. Nqse do kishim mbajt barazimin, do na kishte par gjith evropa me respekt, se barazuam me hollanden mgjse na anulluan golin, dhe na shfavorizoi albitri. Kurse tani qe humbem, komenti ishte, Hollanda fiton me veshtiresi ne Tirane! Goxha koment leshi, qe pasneser harrohet. Thirrini mendjes, se nuk tregohet burreria ne nje fushe me bar ku 22 veta ndjekin nje top lekure!!
tung e respekte!!
HTNSXC
14-09-2007, 02:57 AM
Lorik Cana eshte futbollisti me i mire shqiptar ndoshta i gjitha koherave. Ate qe e beri ne fushe kunder nuk eshte asgje e mire por ishte i provokuar. Pra ju ne vend se ti jepni mbeshtetje, ju e kritioni. Kjo eshte marri
topkemba
14-09-2007, 08:02 AM
Lorik Cana eshte nje mesfushor ose shkaterrues shume i zoti, i fuqishem, i palodhshem, shume punetor ne fushe e i kudondodhur. Gjithmone ka dhuruar ndeshje shume te mira me kombetaren, sic ishte dhe ajo qe dha per 87minuta kundrra Hollandes. Beri nje gabim shume te madh me veprimin e tij, nuk i falet sepse eshte nje lojtar profesionist, por nuk eshte hera e pare dhe hera e fundit qe ndodh ne fushe. Loriku duhet ta kishte mbajt veten, sepse gjithe mundi i tij dhe shokeve te tij per 87 minuta, i hodhi poshte nje nerv i tiji. Te gjithe ishim te nevrikosur, por jo te gjithe do e hidhnim ate shashken(pellcasen) qe u hodh ne stadium. Prandaj, sic ka tifoze qe nxehen dhe hedhin fishekzjarre kundrejt lojtareve kundeshtare, ka dhe lojtare ne fushe qe nxhehen dhe kane veshtiresi ta kontrollojne veten. Loriku eshte nje lojtar nevrik ne fushe, kete e paraqet dhe me Marsejen, ku denohet shume shpesh. Une e kam pare e ripare disa here momentin qe zihet Cana, edhe nuk e kuptoj, sepse nxehet mbasi lojtari qe kryen hyrjen e rende eshte denuar me te verdhe. Ka dhe 3minuta loje nga ndeshja, ti durove 87 minuta padrejtesi, duro edhe 3minuta te pakten te gezosh tifozet...Por ai eshte i ri dhe do piqet e do burrnohet, keni per ta pare, me mire ka me lujt ne vazhdim.
LOJTARI ME I MIRE NE FUSHE??? VANGJELI ME NOTEN 10!
ilako
14-09-2007, 05:29 PM
Vangjelit bravo i qofte. Ai i beri zap te gjithe lojtaret hollandeze ne krahun e tij, sidomos Van Persie.
Cana eshte vertet lojtar shume i mire, por nuk i falet nje veprim i tille 3 minuta perpara se te perfundonte loja. Ai i rra me shqelme gjithe asaj qe ai dhe shoket e tij kishin ndertuar gjate gjithe lojes.
Shqiptaret jane gjaknxehte, por s'fiton dot asgje me gjaknxehtesi ne sport.
GOLDIAN
14-09-2007, 05:38 PM
respekte vlla
po te thuash veprim njerezor se i bie nje futbolllisti tjeter atehere te bej nje pyetje po kur i bejme dhurata njerezve te afert ca veprimi quhet?
CA THU TI I DOLI KRAH DALLKUT mos jemi duke luajtur neper lagje e rrihemi pallat me pallat?
loriku nuk largohet nga lufta??????????????? TE LUFTONTE ME VLLAZNIT KOSOVAR MEQE NUK TRADHTON
loriku ju a rrit mendja nga medjat kosovare por mos harrojne se nuk ka kap hala majat e futbollit boteror
me fal qe te citova por me duket se ne shqiptaret do e kemi te veshtire shekuj me rradhe te kuptojme lojen sportive luften shakate apo humorin
GOLDIAN
14-09-2007, 05:47 PM
Nqse do kishim mbajt barazimin, do na kishte par gjith evropa me respekt, se barazuam me hollanden mgjse na anulluan golin, dhe na shfavorizoi albitri. Kurse tani qe humbem, komenti ishte, Hollanda fiton me veshtiresi ne Tirane! Goxha koment leshi, qe pasneser harrohet.
tung e respekte!!
ke shume te drejte. u mesuam tashme gjermania anglia portugalia turqia etj fitojne me veshtiresi ne fushen tone.LOJE DINJITOZE E LOJTARVE TANE keto tituj ka vite qe i kemi.por shikoni pak skuadrat e tjera
kazakistani qe merr pjese per here te dyte ne kualifikacione pas 0-2 ndaj belgve e kthen lojen ne barazim 2-2
islanda 1-1 me spanjen duke pesuar gol ne fund te ndeshjes
ARMENET barazim me portugezet
lituania barazim ne itali etj
KURSE ne DO THEMI vite me rradhe loje dinjitoze apo arbitriberi me hile apo munges fati
p.s kush e ka pa armeni portugali albitri mundohej ne maksimum per portugezet duke i dhene faul ronaldos cdo here por sja arriten qellimit
Vangjelit bravo i qofte. Ai i beri zap te gjithe lojtaret hollandeze ne krahun e tij, sidomos Van Persie.
Cana eshte vertet lojtar shume i mire, por nuk i falet nje veprim i tille 3 minuta perpara se te perfundonte loja. Ai i rra me shqelme gjithe asaj qe ai dhe shoket e tij kishin ndertuar gjate gjithe lojes.
Shqiptaret jane gjaknxehte, por s'fiton dot asgje me gjaknxehtesi ne sport.
Ju perkrah plotesisht, .....a mund te merrni me mend se qfar do te bento Vangjeli po te kishte trupin e Bogdanit? do te ishte si Mic Sokoli ne fush.
GOLDIAN
14-09-2007, 06:26 PM
kam mbi 20 here qe po e shoh momentin e kartonit te kuq
cana ne kete moment eshte krejt normal pastaj se kuptoj jep katon te verdhe albitri snejder dhe para syve te tij don me ba trimni.
MBANE NE MEND VLLAZEN AI KA DASHT DENIMIN VETE PER MU PERKUSHTU OLIMPIKUT
EDHE NE MIQESORE ME MALTEN THA JAM I VRAM DHE LUJTI ME SKUADREN DY NDEHSJE BRENDA SHTATE DITEVE
TURP O LORIK
kam mbi 20 here qe po e shoh momentin e kartonit te kuq
cana ne kete moment eshte krejt normal pastaj se kuptoj jep katon te verdhe albitri snejder dhe para syve te tij don me ba trimni.
EDHE NE MIQESORE ME MALTEN THA JAM I VRAM DHE LUJTI ME SKUADREN DY NDEHSJE BRENDA SHTATE DITEVE
TURP O LORIK
I nderuar Goldian nuk dua te dal si advokat i Lorikut, mirpo dua te shpreh mendimin tim siq edhe ju e shprehni, dhe njeherit edhe pse nuk pajtohem me konkludimet tuaja une kam nje rrespekt ndaj tyre. nejse, jo Loriku po askush nga ata lojtare trima, kurren e kurres nuk do te vepronte me vetedije ne dem te kombtares per perfitime personale.
topkemba
14-09-2007, 08:12 PM
Edhe une me veten time PA DASHUR e kam menduar kete, por nuk e kam shprehur ose besuar, duke qene se nuk do dojsha nji lojtar Shqipnije t'na i bonte keto gjojna...por sikur e kerkon kartonin. Megjithate, mos hyfsha ne gjynaf kot, se Loriku gjithmone ka lujt me shpirt.
GOLDIAN
14-09-2007, 09:35 PM
I nderuar Goldian nuk dua te dal si advokat i Lorikut, mirpo dua te shpreh mendimin tim siq edhe ju e shprehni, dhe njeherit edhe pse nuk pajtohem me konkludimet tuaja une kam nje rrespekt ndaj tyre. nejse, jo Loriku po askush nga ata lojtare trima, kurren e kurres nuk do te vepronte me vetedije ne dem te kombtares per perfitime personale.
te respektoj dhe une dhe me fal sepse ndoshta mund te dukem sikur kam dicka me lorikun dhe du me e sha
por dhe tash qe po shkruj te tham sinqerisht e pashe serish disa heredhe nuk arrij te kuptoj cpat me snejder????
KE SHUME DREJTE ASNJERI SDO VEPRONTE NE DEM TE KOMTARES PO MOS HARRO VLLA NE NJEREZIT E THJESHTE JEMI ME TE VETDIJSHEM SE ATA QE KAN DICKA NE DORE PER POPULLIN SHQIPTAR
RESPEKTE
derFan KO-AL
14-09-2007, 09:49 PM
JU MORE DJEMA PO NDIHENI TE PROVOKUARE DHE PO NXIRRENI SHKUME NGA GOJA DUKE E DENUARE LORIKUN PER VEPRIMIN INSTIKTIV NDAJ PROVOKIMEVE TE ARBITRIT DHE HOLANDEZEVE, dhe po ndiheni te provokure pse ndonjeri e arsyeton sjelljen e Lorikut kurse thoni se ai beri gabim, aludoni se ai e beri kete pre t“iu perkushtuare Ol.M. e qfare jo.
Ju nuke jeni fare ne fushen e lojes dhe po skuqeni nga mllefi e AI (LOROKU) BERI GABIM SE I DOLI KRAHUT DALLKUT, ahhh me mire ta leme e mose te postojme aludime dhe te pa qena.
LORIKU eshte nje djale qe e done dhe Respektone Kombtaren, pore ai eshte njeri qe nuke mund te duroj deri ne pafunsi.
AI gaboi ne ate moment pore asesi sduhet ti shifet per te madhe.
Sa per VANGJELIN THEM EDHE UNE SE AI SHUME I RI PORE lOZTE SI ME I PASE dY ZEMRA : I lUMT ATIJE.
JU MORE DJEMA PO NDIHENI TE PROVOKUARE DHE PO NXIRRENI SHKUME NGA GOJA DUKE E DENUARE LORIKUN PER VEPRIMIN INSTIKTIV NDAJ PROVOKIMEVE TE ARBITRIT DHE HOLANDEZEVE, dhe po ndiheni te provokure pse ndonjeri e arsyeton sjelljen e Lorikut kurse thoni se ai beri gabim, aludoni se ai e beri kete pre t“iu perkushtuare Ol.M. e qfare jo.
Ju nuke jeni fare ne fushen e lojes dhe po skuqeni nga mllefi e AI (LOROKU) BERI GABIM SE I DOLI KRAHUT DALLKUT, ahhh me mire ta leme e mose te postojme aludime dhe te pa qena.
LORIKU eshte nje djale qe e done dhe Respektone Kombtaren, pore ai eshte njeri qe nuke mund te duroj deri ne pafunsi.
AI gaboi ne ate moment pore asesi sduhet ti shifet per te madhe.
Sa per VANGJELIN THEM EDHE UNE SE AI SHUME I RI PORE lOZTE SI ME I PASE dY ZEMRA : I lUMT ATIJE.
O shoki gjdo kush ka te drejte te thote mendimin e tij personal, dhe gjdo kush ka te drejt te mos pajtohet me mendimet perkatese. mos ja fut edhe ti si ne kohen e komunistave dhe te rugoves, si mos te jesh me mu je kunder meje.
topkemba
15-09-2007, 06:05 AM
Cuna, ronci ka qe Lorikun e kemi tonin dhe e kena Shqiptare. Gabime bojme te gjithe, e poqi s'e poqi nuk ka mo ronci... Per mu tashi vec mendoj ato tifozat mrapa porte qe ishin kap krah per krahu e ishin nga cdo cep i trojeve Shqiptare tu brohorit vec nji fjal ka thellesia shpirtit: SHQIPERI!
urani29
15-09-2007, 10:25 AM
O burra Loriku nu kishte aspak faj po kishte arbitri faj.E keni par deklaraten e vezhuesit i cili ka deklarua se per mua aij karton i kuq nuk ishte karton. Por jemi quditur me arbitrin nuk merito Vander Vat katon kur goet Vengjelin me brryll ishte katon pa dikutim aij po arbitri ishte kuder nesh.Aty pasi doli Cana u quditen te gjith qfar beri kush shau i pari kush shtyri.Un e di shum mir se Canen e ka shar njeri prej lojtarve holandes me pretedimin se nuk po kupton Cana duke harruar se Cana di gjuhen fraceze e luan ne Franc.Ni pjes e mir e holansve flasin frangjish dhe e kan gjuh zyrtare per gjysmen e Holandes.
Rino365
16-09-2007, 12:05 AM
o milet, prap i bini fyellit te naconalizmit e te patriotizmit? un them qe Loriku do kishte qen shum me teper patriot po te kishte ndenj urt, e te kishte fitu rezultatin qe prisnin miliona shqiptare. Nuk eshte patriot ai qe del mbi te tjeret si kodosh, po ai qe vertet mundohet per te miren e perbashket. Nuk po merrni vesh ate qe dua te them: nuk esht puna te tregosh burrerine, se nuk ka ngel burreria e Lorik Canes apo e tjetrit apo e tjetrit per tu treguar me gjeste kalamajsh, jo pse e shtyve, jo pse me vrave, jo pse me shave. kto jan muhabete per klase te dyte. Burreria tregohet edhe duke vazhduar ate pun qe po bente aq mire deri ne ate moment e te besh ate gje per te cilen kan ardh njerezit te te shohin ne stadium, se nuk kan ardh te te shofin sa i forte je!! Edhe mos thoni kot, jo ti nuk ishe atje ne fushe ta kuptoje si ndihej Loriku..., pse kshu, ti ishe aty, po beje muhabet me te?
edhe boll u ankuat jopo hollandezeve nuk ja dha kartonin, jopo i favorizoi... e ca pastaj, historia eshte e mbushur plot me kshu episodesh, ca doni te thoni me kte, qe meqe nuk i dha karton hollandezit, hajde plako, rrasja n'grusht, futi edhe nja 3 shkelma turinjve po munde. Nqse do kishim mbajt barazimin, do na kishte par gjith evropa me respekt, se barazuam me hollanden mgjse na anulluan golin, dhe na shfavorizoi albitri. Kurse tani qe humbem, komenti ishte, Hollanda fiton me veshtiresi ne Tirane! Goxha koment leshi, qe pasneser harrohet. Thirrini mendjes, se nuk tregohet burreria ne nje fushe me bar ku 22 veta ndjekin nje top lekure!!
tung e respekte!!
Historia eshte e mbushur me gjyqtare qe mbajne nga nje ane?!?!?!?!?! Komenti me kot qe kam degjuar ndonjehere. Edhe ne fushe te rrinte Lorik cana do dilte rezultati 0-0. Prap rezultat qe nuk duhet te dilte sepse gjyqtari ishte i nje anshem. Nuk po them qe Cana nuk ka faj, por faj me shume ka gjyqtari sepse ai e fitoi ndeshjen. As Brazili, as Italia, dhe askush nuk mund te mundi gjyqtarin. Lorik Cana ka problem gjaknxehtesine dhe kerkoi falje pas ndeshjes por nuk mund ti mohoj as un e asnjeri cka bere ai per kombetaren ne vite vetem se ''humbi'' nje loje. Une shpresoj qe kombetarja te gjeje edhe 2-3 lojtare te tjere me talentin e Lorik Canes.
FORCA SHQIPERIA
SLLOVENI 0-2 Shqiperi (Kapllani & Bogdani)
fixxxer
16-09-2007, 02:16 AM
SLLOVENI 0-2 Shqiperi (Kapllani & Bogdani)
Kapllani,Dallku,Cana nuk luajne kunder Sllovenise per arsye kartonash.Shtate futbolliste te tjere rrezikojne te mos luajne ndaj Bullgarise nqs ndeshkohen me karton ne Slloveni. Por po e zevendesoj ate golin e Kapllanit me nji te Salihit po qe se nuk te vjen keq Rino.
topkemba
16-09-2007, 04:59 AM
Une jam i lumtur qe nuk ka me lujt Bogdani. Pse do thoni ju? E vertete qe vrapoi shume gjate ndeshjes me Hollanden, por cfare beri? Asgje! Ne pjesen e pare kapi nje top qe e uli me krah brenda zones dhe perballe portierit e humbi. Ti je sulmues apo roje porte? Manovro me shpejt, mbroje pak ate dreqi topi mos ji si balerine ne fushe, nuk ke gjithe kohen e botes te gjuash, s'te pret mbrojtesi sa te rregullosh floket e bukra te gjata... Pra me pak fjale nje nga gabimet e teknikut Baric ishte, se hoqi Kapllanin (i cili eshte ne nje forme shume te mire) dhe futi Bushin. Bogdani nuk eshte lojtar kembe, edhe ndeshja po luej vetem me kembe, sepse nga krahet nuk po merrte asnje top te larte, por gjithesesi luajti me shpirt. Gabimi i Baric qendron se pjesen e dyte duhet te kishte luajtur me nje Kapllani-Salihi ne sulm dhe me nje Bushi me te terhequr. Te gjithe e pame se si ndryshoi loja kur u fut Bushi, e te gjithe e dime qe Bogdani me kembe s'di te luaje e te eci si sulmues me topin. Prandaj Bushit i duhej 1sulmus si Kapllani qe mund dhe te terhiqet paksa, por dhe nje Salihi qe ka nje thithje te golit shume te madh, eshte mjaft i Zoti. Po te kishim patur kete skeme me keto sulmuesa, tjetersoj do kishte ecur ndeshja. Te gjithe e pame, qe problemi me i madh i kombetares ishte sulmi, sepse mbrojtia ishte perfekte deri ne minuten e 87. Mesfushes do i jepja nje note 9, qe kundrejt nje ekipi te fort si Hollanda do te thote se kane lujt mjaft mire, pra tek SULMI ai duhet te kishte luajtur duret e t'na fuste cuna qe din me bo gola e jo nji Bogdani qe ka 1vit qe s'di se c'osht era gol. Per mu duhet lujt me SALIHI-KAPLLANI dhe Bushi. Po ta kujtoni eshte nje moment ne ndeshje, qe Bushi i pason nje top te larte Bogdanit dhe merr vrull nga ana e djathte duke kerkuar nje trekendesh me Bogdanin si TORR per t'ja pasuar dhe per t'ja ulur topin me koke...Cfare ben Bogdani? E pason serish topin me koke nga aty ku ja kishte sapo nisur Bushi, i cili del drejt vizes se zones dhe thate...Duket mjaft qarte zhgenjimi i tij me Bogdanin, qe as nji trekendesh te thjeshte nuk arrin dot te beje...Jo me t'i shenoje nje Van Der Sari......?!?!?!?! SALIHI NE FUSHE URGJENTISHT! LOL
derFan KO-AL
16-09-2007, 10:10 PM
tung 2X2 une nuke mllefosem fare edhe pse ti perseri shprehesh i nevrikosur dhe thua se po ia futkam si ne kohen e komunistave dhe te Rugoves.
Kjo eshte edhe njehere bindja yte, une ska qka te shtoje. Perveten time Komunistat dhe Politikat e tilla ose ben me mua dhe si une , perndryshe je kunder meje i kame denoncure dhe ti pikerisht bene nje pershtypje te tille.
Me vjene shume keqe per kete pore theme Hapi tifozat Kuq e Zi dhe lexoje aty nje leter se qfare beri arbitri dhe holandezet dhe sew si ndihen shqiptaret pase kesaje historie te shemtuare Futbolli, se si duket aty me dinjitti kombtare pae keti teatri sportivo diskiminuese te Bilbilit Angleze dhe fqinjeve te tije Holandeze.
Me kete loje Futbolli u shkele dinjiteti yne Kombtare dhe bseoje shume se LORIKU s“mundi me te duroje kete injoranze Antinjerzore te Arbitrit dhr Holandezeve dhe reagoj si Njeri Normale me Emocione dhe Inteligjenze pre njeriut qe se durone me turperimin.
Me respekt dhe nese kjo ju duket Fyerje ju apo ndokujte tjeter ateher kerkoje falje nga te gjithe qe nihene te fyere e theme se une ketu nuke kame humbure asgje munde edhe pa komunikuare ne kete Web faqe.
Kalofshit dhe tung.
topkemba
16-09-2007, 11:54 PM
derFan KO-AL ti ketu je gjithmone i mikpritur, edhe 2x2 e kemi prej Kosovet e jam i bindur qe prania jote e gezon. Une per vete te lexoj gjithmone me kenaqesi sepse i shpreh mendimet me urtesi perhere. Pranej, te na nderosh gjithmone me pranine tende e me komentet e tua. Fundja fundit ketu pranej vijme te gjithe, se jemi larg atdheut e mundemi me BISEDU SHQIP.
Renci ka t'i vihet neri ne vend SHQIPTARIZMIT! Edhe kshu me ikje e me percarje nuk ecet perpara. Te fala.
GOLDIAN
17-09-2007, 01:12 PM
te shikoje loriku mos te bie nga kategoria me marsejen
Te nderuar, ende si te mbylli syt e shof ate golin te VanNisteroy, vneri nuk me ik fare kur kujtoj se autogoli ishte i paster, dhe sbesoj so do te fal aktin e vrullshem dhe te panevojshem te Canes. Duke u nisur nga keto emocione i kerkoj falje te gjitheve nese kam ofenduar kend ne kete forum.
tung e bofshi ton.
derFan KO-AL
19-09-2007, 10:47 PM
Tung te gjitheve e ne veqanti ty Tirance, une nuke deshiroje te ike pore nuke deshiroje as te perqahem me njerze qe kane malle Atdheune.
Pore me ka merakose shume Fakti qe njerzit iu kane gjuare ne shpine (Momentalisht Fotubollistit me te mire shqiptare)LORIK CANES se gjoja ishte bodallek se qfare ai beri. Une kame shprehure qendrimin tim se ai beri gabim pore nuke deshi qe ta demtoje Kombtaren, perkundrazi ai ishte nje reagim Instiktivo-Shpirtrore dhe deshi ta Mbroje identitetin Njerzore dhe kombtare pase gjithe atije perdhunimi qe iu be Kombtarese.
Andaj ai ishte nje gjeste shume Emocionele dhe i justifikuare nga gjithe ato qe ndodhnin ne Fuzshen e gjelber , te cilen e nxiu "bilbili" angleze me anshmerin e tije per Holandezet arrogant.
Me respekt Derfan KO-AL
topkemba
20-09-2007, 01:30 AM
ke fol me vend, sepse une e mendoj veten ne fushe ne vend te lorikut... mbase me koke do ja kisha fut albitrit them te parit. :D
serbesi
25-09-2007, 11:44 AM
Ja ca thote Baric per Canen, ktu ne albsport e pashe sot, se nuk kam patur kohe te hyj ne portal keto dite:
Cili ėshtė mendimi juaj pėr Canėn?
Dėgjoni. Po iau them me seriozitetin mė tė madh. Lorik Cana nuk ėshtė gabimi i parė qė bėn. Ai ka marrė dhe po vazhdon tė marrė shumė kartona. Nuk shkon kėshtu. Unė do tė flas me lojtarin, edhe nė prezencė tė presidentit Duka. Unė do ti kėrkoj atij qė tė marrė masė dhe do ti kėrkoj futbollistit qė tė mbledhė mendjen. Ai merr edhe shumė kartona nė Francė dhe mungoi nė ndeshjen ndaj Tuluzės. Njė gjė e tillė e dėnon skuadrėn. Pra, nėse Cana do tė marrė qoftė edhe njė karton tė verdhė, nė rikthimin e tij, atėherė unė do vendos mos ta thėrras mė nė kombėtare. Ėshtė njė lojtar shumė i mirė dhe kėtė e pranoj. Por, nuk kam se ēfarė tė bėj. Nuk mund tė kondicionoj skuadrėn vetėm nga njė lojtar, sado yll qoftė ai. Do tė mėsohemi qė ta mbulojmė kėtė pozicion me Bulkun.
Tani beni komentet tuaja, mbani anen e Lorikut apo dilini kunder, un di te them qe nje njeri nuk mund te dale ne koke te vet e te beje veprime qe demtojne punen e gjithe njerezve te tjere qe punojne perdite per te arritur rezultate. Per mendimin tim te gjitha komentet e tipit jopo u nxef, nuk duronte me, ja solli ne maje te hundes jane komplet boshe e pa bereqet, sepse ne fushe luhet futboll dhe kerkohet rezultat, ne ndeshje lagjesh njerezit kacafyten. E thashe edhe me lart, nuk eshte burre ai qe fryhet si gjel, po ai qe sakrifikon per skuadren. Nqse Lorik Cana apo kushdo tjeter, vendos me lart hunden e tij dhe karakterin e tij, mbi interesin e kombetares, NUK KA VEND NE KOMBETARE!! E thashe qe ne fillim qe e kam admiruar shume si lojtar, por ne nje moment shume kritik per historine modeste te futbollit shqiptar, ai zhgenjeu, kjo ben qe per mua te ridimensionohet si lojtar.
pershendetje
p.s. per ata qe vazhdojne te kapen pas arbitrazhit... eshte muhabet kot te ankohesh, arbitri ishte komplet i polarizuar, per kete jam shume dakort, por kjo nuk i heq faj Canes. Perkundrazi, do i kishte dhene shume me teper merita, nqse do kishte vazhduar deri ne fund, e te merrte rezultatin.
topkemba
26-09-2007, 08:34 AM
Cana, nė gjyq pėr transferimin te Marseja
Prokuroria vendos tė ēojė nė gjykatė dosjen pėr mesfushorin dhe babanė e tij
Sikur tė mos mjaftonin problemet me Olimpikun e Marsejės dhe pezullimi pėr tri ndeshje me Kombėtaren shqiptare, Lorik Cana, do tė shfaqet shumė shpejt para gjyqit. Shkak ėshtė bėra historia e "vjetėr" e transferimit tė tij nga Paris Sent Zhėrmen tek Olimpiku i Marsejės, nė tė cilėn ėshtė pėrfshirė edhe babai i futbollistit, i cili luan rolin e menaxherit. Mbi tė dy rėndojnė akuzat pėr pranim ryshfetesh, pėr tė organizuar kalimin e futbollistit te skuadra e Marsejės nė gushtin e vitit 2005. Hetimet pėr Canėn janė hapur rreth njė vit mė parė dhe qė atėherė dukej se gjithēka ishte harruar. Por dje, prokuroria ka vendosur tė rihapė ēėshtjen duke kėrkuar paraqitjen para gjyqit tė futbollistit dhe babait tė tij.
Ka qenė gazeta "L‘Equipe Magazine", ajo qė ka bėrė publik vendimin e organit tė akuzės, qė duket se mė nė fund ka gjetur provat pėr tė vėrtetuar fajėsinė e Canės nė transferimin e bujshėm tė vitit 2005. "Hetimet e para nė Prokurorinė e Marsejės, tė hapura nė prillin e vitit 2006 pėr abuzime tė tė mirave sociale dhe mashtrimit, duket se kanė vėrtetuar ekzistencėn e parregullsive financiare. Mesfushori shqiptar, por nė tė njėjtėn kohė edhe babai i tij, dyshohen se kanė pėrfituar ilegalisht nė rrugė dytėsore nga transferimi dhe pėr kėtė arsye duhet tė paraqiten nė gjykatėn civile", shkruan gazeta franceze. Lajmi nuk ėshtė konfirmuar as nga burimet e Olimpikut tė Marsejės dhe as nga vetė futbollisti i pėrfaqėsueses shqiptare, ndonėse ky i fundit ėshtė shfaqur shumė shpesh nė media gjatė ditėve tė fundit duke folur pėr problemet e ekipit tė tij.
Hetimet pėr kalimin e Lorik Canės tek Olimpiku i Marsejės filluan pasi njė prej drejtuesve tė Paris Sent Zhermenit akuzoi lojtarin dhe babanė e tij se i kishin bėrė presion pėr tė realizuar transferimin. Kėto akuza, u pasuan nga disa tė tjera mbi parregullsitė nė blerjen e lojtarėve nga Olimpiku i Marsejės nė vitin 2005, ku Cana shihej si shembulli kryesor pėr tė vėrtetuar gjithēka. Sipas informacioneve tė publikuara nė mediat franceze njė vit mė parė, futbollisti dhe babai i tij kishin pėrfituar njė shumė tė konsiderueshme pėr tė pranuar transferimin drejt Marsejės. Ēėshtja i kaloi prokurorisė, e cila pas mė shumė se njė viti hetime ka vendosur qė ēėshtja tė shkojė nė gjykatė duke pretenduar se ka materialet e nevojshme pėr tė vėrtetuar fajėsinė e Canės dhe nė kėtė rast edhe tė skuadrės marsejeze. Nė rast tė vėrtetimit tė kėtyre akuzave, njė gjobė e majme nga gjykata civile dhe njė pezullim disamujor nga gjykata sportive duken tė pashmangshme pėr futbollistin qė po pėrjeton njė prej momenteve mė tė vėshtira tė karrierės sė tij.
Ish-trajneri
Fernandez, nė mbėshtetje tė Canės
Ish-trajneri i Olimpikut tė Marsejės, Zhan Fernandez, ka treguar se Lorik cana mbetet pėr tė njė prej futbollistėve tė preferuar. Fernandez ėshtė tashmė trajner i Okserit dhe tė shtunėn ka mundur 2-0 ish-skuadrėn e tij, por ai ka dashur tė ngushėllojė Canėn kur ka parė kėtė tė fundit tė futej nė dhomėn e konferencės pėr shtyp. Ndonėse ai i ka folur me zė tė ulėt lojtarit shqiptar, fjalėt e tij janė publikuar dje nga gazeta "L‘Equipe" qė i ka zbuluar ato pėrmes vetė trajnerit. "Mos u dorėzoni. Duhet tė luftoni deri nė fund. Do t‘ia arrini qėllimit. Forca, mė shumė kurajė dhe bėji shumė tė fala babait", kanė qenė fjalėt qė Fernandez i drejtoi futbollistit shqiptar para se ky i fundit tė fliste pėr mediat rreth humbjes sė skuadrės sė tij. Ishte Fernandez ai qė u kėrkoi drejtuesve tė Olimpikut tė Marsejės tė blinin Lorik Canėn nga Paris Sent Zhėrmen.
sonnyinter
29-09-2007, 12:29 AM
e di si esht puna, ta them i gje se ehste postimi i pare qe bej ketu po ama ka kohe te gjate qe e lexoj kete forum. kA disa individe ketu (si ppsh goldiani), qe e kane meri Lorik Canen. Qe per mendimin tim qe ne moshen 24-vjecare ua kaluar bemave sportive te shumices derrmuese te futbollisteve shqiptare. Sepse rralle ka pasur futbollist shqiptar qe te njihej, ne tere kuptimin e fjales, ne rang boteror. vec teknikes dhe pergatitjes te kashtezakonshme fizike, Cana ka nje grinte te papare. Luan cdo ndeshje njesoj si te ishte ndeshja e fundit e jetes se tij, dhe le gjakun deri ne minuten e fundit. Pikerisht kjo eshte arsyeja qe Cana merr shume kartona, grinta dhe pasioni e shtyjne te mos kete vetkontrollim. Pastaj dhe pozicioni i tij, mesfushor shkaterrus jane te atille qe karakterizohen nga loja e rrepte (Gattuso, Viera qe tek Interi lun me shume shkatrrus, etj etj). Me indinjon fakti qe ne vend te krenohemi me lojen e shkelqyer qe gjithe skuadra luajti, hidhen ca palla dhe ja hedhin fajin Canes, Sidomos ato deklaratat e Hafizit pas lojes, qe tregoi se ca idjoti ka qene dhe mbetet.
GOLDIAN
29-09-2007, 01:23 AM
sonnyinter se kam meri une canen se sme ka ba asgja po me ban nje gja pershtypje postimi i pare i joti dhe fill me marr neper goje sdi ca ka mu ba kur te kesh ma shume se 100 postime
njesha mire per ty
sartortoto
30-09-2007, 04:03 PM
Mendoj se loriku eshte nje lojtar shume i rendesishem ne kombetare (veshtire ta zevendesoj njeri tashti per tashti...), por ai gjest tregoi nje papjekuri masive.
Po shante Snaider-Dallkun; po shaje edhe ti Snajderin! Madje do me shume... prit te mbaroje ndeshja, mer barazimin (me ju heq trunin Hollandezve) dhe shko futja nje shpulle Snajderit ne fushe... nuk u ngope; grusht ne tunel...
Ne (une) presim nga lojtare si Loriku te jene lider te ekipit, po jo te mos kontrollojne dot veten...
shume po flitet per menyren e arbitrimit te anglezit, une mendoj se ai beri tre gabime gjate ndeshjes me Hollanden, Van Persei duhej ndeshkuar me heret, snajder duhet te ishte ndeshkuar me heret (futej me takat e larta- por kete e lejojne shpesh ne futbollin anglez...), dhe goli i anulluar; por gati te gjithe zvillimin e lojes e ka gjykuar drejt (mos harroni qe i dha thjesht te verdhe per nje nderhyrje direkt ne kavilje curit me topin 1 meter larg, dhe dha nje faull per ne kur dallku beri nje hedhje alla Inzagi...).
Tja vesh fajin Arbitrit per mendimin tim nuk ka per te na cuar gjekundi (as ne boteror, as ne evropian). Pjesen e pare nuk beme dot nje manover sulmuese per te qene (e hidhnim topin kot...). Ne pjesen e dyte sikur u ndryshum disi me futjen e bushit, por besoj se kjo erdhi edhe prej lodhjes se Hollandezve (kishin luajtur 4 dite perpara...).
Per mua lojtari me i mire ka qene Muka, mbajti krahun mire, ka dhene disa pasime shume te sakta edhe me kreativitet..
Mbrojtja tregoi pergatitje shume te mire si repart.
-cool-
serbesi
04-10-2007, 08:34 AM
Sonnyinter, avash i her me ato llafe te bukura, se e prezantove bukur fort veten qe ne postimin e pare. Nga mendimet e tua, un nxjerr konkluzion qe ti nuk merr ere fare nga futbolli, as si loje, dhe as si mesazh qe kerkon te percillet te tifozet dhe gjithe ata qe e shohin. E sa per ate punen e merise, aaa, ktu e ke gjet, un e kom shum meri Lorik Canen, se me ha buken perdite, nuk e duroj dot. Ik e thirri menjes, mos arsyeto si kalama po lexo shkrimet qe e kritikojne jo se luajti keq (luajti shume mire), po per nje xhest qe demtoi te gjithe.
hajt tung
albanaaia
15-10-2007, 01:28 AM
aty ishte dashte tan STADIUMI me pushtuar fushen, le te behet nje masaker e vertet, e jo seshte ber kurre gje , hollandezet erdhen moren qka deshte edhe iken , e gjygjtari prap se prap me qato veprime anti shqiptare ne midis te shqiptaris nuk i ndodhi kurre qe , kjo me ben mua te them qe shqiptaret sjan patriota, por vetem legena . Tan ato njerz ne fushe edhe asnjeri mos me guxuar me u fut, me e rrah gjygjtarin; keshtu te ken kujdes te tjeret per ndeshjet ne te ardhem .. turp , le te ishte denuar shqiperia per tan kohen se ne fund te fundit , futbolli nuk ka asnje lidhje me iliro-shqiptaret .. eshte vetem nje humbje kohe per neve me mir te merremi me rregulluar shqiptarin , me rregua , me drita , me uje ... me infrastrukture ... e te MBYLLIM kishat e xhamiat ma kryesorja !!! se nra i zbatom me saktesi 100% rregulloret e feve as nje sekonde smundesh me jetua sps ka shum pengesa , pra ju beje thirrje ILIRO-SHQIPTARVE te vertet te kthehen ne ORIGJINEN e tynen, te paren, te pasteren, te ILIRVE !!! hajt pershentje iliro-shqiptare, poshte fetaret e jo shqiptaret edhe armiqt.
aty ishte dashte tan STADIUMI me pushtuar fushen, le te behet nje masaker e vertet, e jo seshte ber kurre gje , hollandezet erdhen moren qka deshte edhe iken , e gjygjtari prap se prap me qato veprime anti shqiptare ne midis te shqiptaris nuk i ndodhi kurre qe , kjo me ben mua te them qe shqiptaret sjan patriota, por vetem legena . Tan ato njerz ne fushe edhe asnjeri mos me guxuar me u fut, me e rrah gjygjtarin; keshtu te ken kujdes te tjeret per ndeshjet ne te ardhem .. turp , le te ishte denuar shqiperia per tan kohen se ne fund te fundit , futbolli nuk ka asnje lidhje me iliro-shqiptaret .. eshte vetem nje humbje kohe per neve me mir te merremi me rregulluar shqiptarin , me rregua , me drita , me uje ... me infrastrukture ... e te MBYLLIM kishat e xhamiat ma kryesorja !!! se nra i zbatom me saktesi 100% rregulloret e feve as nje sekonde smundesh me jetua sps ka shum pengesa , pra ju beje thirrje ILIRO-SHQIPTARVE te vertet te kthehen ne ORIGJINEN e tynen, te paren, te pasteren, te ILIRVE !!! hajt pershentje iliro-shqiptare, poshte fetaret e jo shqiptaret edhe armiqt.
O nale hygjymin bre burr se po zen n`thu naj kund e te merr e zeza te merr...."me hi ne fush e me rreh gjygjtarin" po a jen me men mir ti a jo?!!!! "e te MBYLLIM kishat e xhamiat ma kryesorja" o mbylle ti gojen se lidhje me jet ti nuk paske.
"pra ju beje thirrje ILIRO-SHQIPTARVE " po kush ke ti me i bo thirrje Shyptarve qe te kthehn mbrapa 2000 vjet, po je more nmend a sje.....
Per fund ju kisha lutur (se nuk po e di se qfar moshe keni, me duket se jeni adoleshent) rrespekto kete forum si me seriozi ne boten virtuale sportive, dhe mos na ofendo te lutem me idea te pa krypta..
albanaaia
15-10-2007, 03:06 PM
O nale hygjymin bre burr se po zen n`thu naj kund e te merr e zeza te merr...."me hi ne fush e me rreh gjygjtarin" po a jen me men mir ti a jo?!!!! "e te MBYLLIM kishat e xhamiat ma kryesorja" o mbylle ti gojen se lidhje me jet ti nuk paske.
"pra ju beje thirrje ILIRO-SHQIPTARVE " po kush ke ti me i bo thirrje Shyptarve qe te kthehn mbrapa 2000 vjet, po je more nmend a sje.....
Per fund ju kisha lutur (se nuk po e di se qfar moshe keni, me duket se jeni adoleshent) rrespekto kete forum si me seriozi ne boten virtuale sportive, dhe mos na ofendo te lutem me idea te pa krypta..
?? ku pave naj onfendim kundra teje ? pse don qe te tjeret qe munde te kene te njejtin mendim si un te mos ta kallxojne, sps ti duke then qe i onfendoje ??? un nuk onfendova POR BEJE THIRRJE... edhe nra se ato ILIR 2000 vjet ma par skan pas fe, sps kjo don me then diqka ? pra don me then qe fet nuk jan diqka naturale por jan vetem nje kriejes te njerzve sic munde te jete krijimi e nje biciklete, apo gjithcka ( dicka ) tjeter ...
keshtu ato qe jon puro iliro-shqiptar te kthehen ne mendimet qe kishin para ardhesit tuaje para disa shekujve sa me nejt me besua tek ISREALITET apo ARABET...
Te lutem, ky forum eshte sportiv, dhe mendoj asjge jasht sportit nuk duhet te permendet e sidomos feja...
GOLDIAN
15-10-2007, 04:25 PM
albanaia nuk mund te futesh ne fushe e te rrahesh gjyqtarin se merr nje denim ekstrem pastaj s te ben ta harrosh futbollin.
me fal qe po nderhyjpo me luftra e me inate nuk ecet perpara
serbesi
21-11-2007, 09:06 PM
e shifni qe doli llafi im? po ta kishim mor ate barazim me holanden, ne evropian do dilte bullgaria, e jo holanda. E do e kishim eleminu sic hoqem atehere Gjermanine nga Evropiani. kjo thjesht mu kujtu tani kur pash renditjen e grupit.
tung
KsShkUmBinI
22-11-2007, 11:49 AM
O DAKU AVASH MOR BURRE SE MORE PER TERS FARE....
SI DO HYNKE NE FUSHE TI E DO RRIFKE ARBITRIN ,JE ME MEND NE KOKE TI APO JO??
EDHE ATE TE BEJME NE TE HYM NE FUSHE E TE RRAFIM ALBATRIN SE E RREGULLOJM IMAZHIN E SHQIPERISE KOMPLET SE DERI ME TANI E KEMI TEPER TE "MIRE".THIRRINI MENDJES OR CUNA E MOS NA FLISNI IDIOTSIRA.
E SA PER ATE QE TE KTHEHEMI NE ORIGJINE I DASHUR MOS NA BON MORAL.OK??
UN JAM KRENAR QE JOM SHQYPTAR E QE JOM MUSLIMON.
TI THUA QE NE TE BOHEMI PAGANE???
SHQIPERIA ESHTE SHEMBULL I MIQESISE NDERFETARA MOR VLLA CA JE DUKE FOL KSHU??PER MU SKA RENDESI NE JE MUSLIMAN ,I KRISHTERTE A ORTODOKS,PER MUA KA RENDESI QE JE SHQIPETAR......
RROFT SHQIPRIA ETNIKE.
DHE CANA NUK DUHET THIRR MO NE KOMBETARE
KsShkUmBinI
22-11-2007, 11:52 AM
albanaia nuk mund te futesh ne fushe e te rrahesh gjyqtarin se merr nje denim ekstrem pastaj s te ben ta harrosh futbollin.
me fal qe po nderhyjpo me luftra e me inate nuk ecet perpara
O GOLDO OPO LENE DENIMIN MOR VLLA POR FULIQIM VETEN NE SYTE E BOTES I TREGOJME BOTES SE KJO ESHTE KULTURA E SHQIPTARIT.SE NE FAKTE BOTA NA SHEF ME SY TE MIRE NE..EDHE KTE TE BOSHIM NE E DO NA KISHIN VON VIZEN FARE,PO LENE CA THONE DISA PERSONA JO TE VETEDIJSHEM....
GOLDIAN
22-11-2007, 11:55 AM
O GOLDO OPO LENE DENIMIN MOR VLLA POR FULIQIM VETEN NE SYTE E BOTES I TREGOJME BOTES SE KJO ESHTE KULTURA E SHQIPTARIT.SE NE FAKTE BOTA NA SHEF ME SY TE MIRE NE..EDHE KTE TE BOSHIM NE E DO NA KISHIN VON VIZEN FARE,PO LENE CA THONE DISA PERSONA JO TE VETEDIJSHEM....
ke drejte vlla
dhe pastaj themi sna do bota
po i te e doje kur i kercet shashka ne koke hollandezit e prap se prap ste denohet fusha
ca duam ne me shume
apo mos themi tani pse fifa sna le te luajme ne afrike se do jete me mire
GOLDIAN
17-12-2007, 11:08 PM
edhe marsejen e mori ne qafe ne ndehjen me bordon me tha nje shok qe ka pa ndehsjen
arensi
17-12-2007, 11:14 PM
edhe marsejen e mori ne qafe ne ndehjen me bordon me tha nje shok qe ka pa ndehsjen
ahhhh cme dole ne shteg tani me lorikun se me ket e shkri krejt talentin tim prej analisti un-haha-
knej ne itali thuhet qe ata qe i vodhen shpin gerard qen te dergum nga loriku e ishin kosovar.se di sa esht e vertet ne nje stacion lokal e nigjova
ahhhh cme dole ne shteg tani me lorikun se me ket e shkri krejt talentin tim prej analisti un-haha-
knej ne itali thuhet qe ata qe i vodhen shpin gerard qen te dergum nga loriku e ishin kosovar.se di sa esht e vertet ne nje stacion lokal e nigjova
-haha- U knaqt me kete lorikun e hajt-haha-
GOLDIAN
17-12-2007, 11:19 PM
po cfaj kishte gruaja aman
mire gerardi smerrte fryme ne fushe po e shkreta ajo smerrte fryme gjate aktit hajdut
arensi
17-12-2007, 11:23 PM
-haha- U knaqt me kete lorikun e hajt-haha-
bejm nai shaka vlla ca te bejm-haha-
arensi
17-12-2007, 11:23 PM
po cfaj kishte gruaja aman
mire gerardi smerrte fryme ne fushe po e shkreta ajo smerrte fryme gjate aktit hajdut
per ket gjynof cfardo qe te ken qen,megjithse nuk besoj te jen kosovar.
gjynof se me duket ajo qe edhe me barre me duket.
GOLDIAN
17-12-2007, 11:24 PM
e di vlla e di
gjynah me vjen dhe mua
KsShkUmBinI
17-12-2007, 11:27 PM
-haha- -haha- LOL
KsShkUmBinI
17-12-2007, 11:28 PM
per ket gjynof cfardo qe te ken qen,megjithse nuk besoj te jen kosovar.
gjynof se me duket ajo qe edhe me barre me duket.
AS UNE LAL SBESOJ QE TE KENE QEN KOSOVAR...
BO KUR TI LINDGA FEMIJA DO LINDE I TRISHTUAR I SHKRETI :P :P
Agustin
17-12-2007, 11:29 PM
po ca gjynof o gold amon ,gjynof me vje per ato afrikan qe skon buke me honger e i kon ditet e numrume ,po jo per dashnoren e gerrardit qe i ka leket pala pala!
shife tashi kur ta shesi historine me noi gazete qe t'boj noi dore pare se pak i ka!
vetem per kto qe s'me vje gjynof !
arensi
17-12-2007, 11:33 PM
po ca gjynof o gold amon ,gjynof me vje per ato afrikan qe skon buke me honger e i kon ditet e numrume ,po jo per dashnoren e gerrardit qe i ka leket pala pala!
shife tashi kur ta shesi historine me noi gazete qe t'boj noi dore pare se pak i ka!
vetem per kto qe s'me vje gjynof !
he mer vlla mos ja fut ene ti kot tash,se gjynof o ti dali dikush gruas tate e ta tremi per tja vjedh ca do thush ti bravo.
mos ja fut kot se ai ato lek si ka bo gjo me drog me talentin e vet i ka fitu nuk ti mori as ty e as mu.
Agustin
17-12-2007, 11:51 PM
po cer lekesh je tu fol mer plak.
atij i kon vjedh nji ore ,2-3 bixhuteri ene kon ik ,ska qene synimi atyne me trem dashnoren e gerrardit , ajo ka qellu n'shpi!
ps..sado talent t'kete ,shumat qe morin futbollistet e sotem jon teje t'ekzagjerume! si nuk e shijun ket lluks brezat e viteve 80 ,minga me shoke ,ato qe e deshin vertet futbollin ,qe jepnin shpirtin per te ,por e shijojne nji brez qe vetem ke leku e ke makinat lluksoze e kon menjen!
arensi
17-12-2007, 11:57 PM
po cer lekesh je tu fol mer plak.
atij i kon vjedh nji ore ,2-3 bixhuteri ene kon ik ,ska qene synimi atyne me trem dashnoren e gerrardit , ajo ka qellu n'shpi!
ps..sado talent t'kete ,shumat qe morin futbollistet e sotem jon teje t'ekzagjerume! si nuk e shijun ket lluks brezat e viteve 80 ,minga me shoke ,ato qe e deshin vertet futbollin ,qe jepnin shpirtin per te ,por e shijojne nji brez qe vetem ke leku e ke makinat lluksoze e kon menjen!
ore per leket e atij sme rruhet mu le tja morin krejt spo them ate,sepse ata jan te sigurum ene prap i morin lekt.por thjesht gjynof se femer tremet.
e di qe kta nuk jan aq me zemer me futbollin sa kan qen disa te tjer po ske ci bo ne kte epok jemi,eshte cdo gje marketing.
GOLDIAN
19-12-2007, 02:33 PM
tallemi ne tallemi po dhe policet e marsejes e kane frike canen
http://www.panorama.com.al/panoramasport.pdf
po baba i lorikut ka qene kampion me milanin??????
VERTETOHET NGA SHKRIMI NE GAZETE SE KA PAS AGJENTE TE REALIT CELSIT DHE JUVES PER CANEN
KESHTU QE KERKOJ FALJE PER NENVLERESIMIN QE I KAM BERE
topkemba
19-12-2007, 04:39 PM
i jati Canes ka qen futbollist me Prishtinen.
GOLDIAN
19-12-2007, 05:31 PM
i jati Canes ka qen futbollist me Prishtinen.
per ke e kishte fjalen qe tha kampion me milanin?
tallemi ne tallemi po dhe policet e marsejes e kane frike canen
http://www.panorama.com.al/panoramasport.pdf
po baba i lorikut ka qene kampion me milanin??????
VERTETOHET NGA SHKRIMI NE GAZETE SE KA PAS AGJENTE TE REALIT CELSIT DHE JUVES PER CANEN
KESHTU QE KERKOJ FALJE PER NENVLERESIMIN QE I KAM BERE
-mendon- po ky loriku ka lujt per Llapin najhere--------:DD
Agustin
19-12-2007, 05:43 PM
per ke e kishte fjalen qe tha kampion me milanin?
Milanin e kumanoves .lol
olti_peja_kosova
04-09-2008, 08:10 PM
po qysh po thuni per lorikun ashtu lorik cana asht lojtari ma i mir qe ka njoft historia e kombetares se shqiperis tung nga kosova
olti_peja_kosova
04-09-2008, 08:11 PM
po qysh po thuni per lorikun ashtu lorik cana asht lojtari ma i mir qe ka njoft historia e kombetares se shqiperis tung nga kosova
olti_peja_kosova
04-09-2008, 08:20 PM
o serbez ti a nuk je normal a nuk je shqiptar a qka asht puna e jote se kur e lezova emrin tend mu duk sikue SERBI kaq pata
hatboy
05-09-2008, 04:15 PM
sna intereso shum sa i mir esht Cana , me shum na intereso sa e mir esht Kombetarja, Cana esht nje hallk e komtares , tboj mir rolin e vet ,dhe mos dali nga roli sic bo shpesh her me komtaren.
Drita1947
05-09-2008, 04:56 PM
O thirrni mendjes o Shqiptar po qka folni kshtu per Canen osht lojtar i kombtares duhet te mbrohet e jo te sulmohet ashtu nga ju Shqiptaret e Shqiperis kush kari na je ti o Serbesi qe ki drejt ta sulmosh ashtu dikend qe jep maksimumin per Kombetare e ke edhe skelen e lalen aty qe nuk japin hiq gje nuk japin as gjysmen e potencialit te tyre per kombetare se mos po lendohen e pastaj nuk marrin leket te ekipet e tyre po hec mmor mos fol palidhje Cana o i vetmi lojtar qe jjep maksimumin per Kombetaren po spo merrshe vesh futboll ti . Edhe mos te degjoj se shkruan me keq per Canen u kuptuam je me i fundit ti ai qe mund ta gjykoj nje yll si Cana . Po ti ktu behesh kishe po flas diqka a ne tribina shkon bertet emrin e tij po kjo o vetdija jote kaq di ti edhe gjith ata qe shkruajten kunder Canes ne ket Tem .Kjo tem duhet te mbyllet e lus administratorin ta fshij ket Tem osht e kaluar kjo
Respect per te Gjith
Drita a jeni ju Gjilanas?
olti_peja_kosova
05-09-2008, 08:44 PM
Ku Je Nis Oooo Lorik Me Shku Askush Ty Sko Me Te Ndalu Se Ti Je Oooo I Joni Se Ti Je Oo Kampioni
Drita1947
05-09-2008, 09:22 PM
Drita a jeni ju Gjilanas?
Po Po Gjilanas jom-gezuar- veq kshtu jam Tifoz i Drites jo Gjilanit kapito>???
hatboy
05-09-2008, 09:27 PM
KU JE NIS OOOO LORIK ME SHKU ASKUSH TY SKO ME TE NDALU SE TI JE OOOO I JONI SE TI JE OO KAMPIONI
sot me lojtar kosovar ,dhe deri dje pa lojtar kosovar, po kto rezultate kemi pas... pretendohet te jet kombtare me e fort duke mor lojtar kosovar dhe shqiptar, ne qoft se jan kosovar dhe shqiptar te ndam ne dy kombtare , ska per t`fitu gjo as kosova as shqiperia.
nuk e di ca kujto ti se po trem njeri duke heq lojtaret kosovar, mduket se lorik cana ,nuk ka arrit akoma nivelin e Bledar Koles, pranaj shife neshjen si lu ne fush ekipi ,jo si lu cana , cana e ka nje rol ne komtare , nuk esht 11 vet cana, dhe personalisht nuk me pelqe me pas nje idhull aq me teper kur bohet fjal per nje kombtare qe spo jep rezultat.
Drita1947
05-09-2008, 09:38 PM
@hatboy
Ket e din te gjith o shoku ske nevoj te na sqarosh e dim se duhet te jemi te bashkuar por ne shqiptaret nga kosova u prekem nga keto shkrime qe bet per Canen ai se meriton ket qe shkruhet per te per ket arsye shkrova un e plot te tjere ketu at gjest e beri edhe Zidane e nuk e shau askush nga francezet e ne thuajse e humbem kualifikimin me kartonin e kuq te Canes po leje bre
Respect per te gjith
ERVINI
06-09-2008, 11:57 AM
qe cana eshte nje nga lojatret me te mire shqiptare qe luajne jasht kte nuk e ve njeri ne dyshim, por per mendimin tim me kombetaren ai kurre nuk eshte ngrit ne nivelin qe ka qene me psg apo me marseille. nuk besoj se ndihet shume mungesa e tij ne kombetare dhe ne qofte se mungon. gjithsesi jam i mendimit qe duhet ti japim fund ktij debati. lorik cana eshte lojtar i kipit tone dhe ne do ta respektojme dhe do ta duam se mbron ngjyrat tona
Drita1947
06-09-2008, 12:11 PM
Qe duhet ta rrespektojm qe luan per kombetare kjo eshte e sigurt se duhet ta bejm ket por se ai nuk ka dhene shum per kombetaren kjo nuk qendron po ai jep madje shum me shum sepse luan aty ku ka nevoj kombetarja e jo aty ku e ka poziten e tij ai . Ai per PSG dhe MARSEILLE luan ne pozit krejtesisht ndryshe nga ajo qe po luan ne perfaqsuesen e Shqiperis madje ai ket loj degjova se do te luan ne qender te mbrojtjes nuk e di sa eshte e sakt po eshte shum veshtir te luash ne nje pozit ku nuk ke luajtur me par ket e ben ai vetem per kombetare . Arie Han e din se ka besim te ai se mund ta fut ne qdo pozit dhe ai luan per at nuk duhet pritur edhe shum nga ai po sidoqoft ai eshte dhe mbetet njeri nga lojtaret me te mir te kombetares se bashku me Skelen Lalen Duron Salihin Currin Dallkun etj
Po Po Gjilanas jom-gezuar- veq kshtu jam Tifoz i Drites jo Gjilanit kapito>???
valla une jom i Tiranes ma se shumti e tana i Vllaznis dhe Gjilanit....-me koke-
shnet
ERVINI
06-09-2008, 12:35 PM
o drita 1947, tifogrup me emrin intelektualet sme kishin degju veshet na i her. cne ky emer?
o drita 1947, tifogrup me emrin intelektualet sme kishin degju veshet na i her. cne ky emer?
O Ervini jon pa shkoll kta te FK Drita kan pas qef mu kon si na te Gjilanit.....LOL
LOL
ERVINI
06-09-2008, 12:40 PM
O Ervini jon pa shkoll kta te FK Drita kan pas qef mu kon si na te Gjilanit.....LOL
LOL
ne te elbasanit nuk pranojme ma tifoze pa doktorrature:d
nuk desha me ofendu njeri me pytjen qe bana, thjesht doja me dit pse ky emer?
ne te elbasanit nuk pranojme ma tifoze pa doktorrature:d
nuk desha me ofendu njeri me pytjen qe bana, thjesht doja me dit pse ky emer?
O Ervin ishalla smu ka idhnu as mu ky gjali nga Drita se veq deshta ta nguc pak, kta Intelektualet me te vertet jon shum tifo e flaket dhe din shum mir te bojn atmosfer, i kom pa ne stadion shum here, jane me te vertet edhe nga sjelljet intelektual.
tung e bofshi se kom me kosit barin ( i have to mow my grass) se ma von ndeshja...
Drita1947
06-09-2008, 01:43 PM
@ERVINI
Ti nuk po percjellshe futboll nKosov per at nuk e din ,ne jemi nder tifo grupet me te forta nKosov.INTELEKTUALET jon tifoz te flakt te klubit te DRITES nga gjilani jan me plot kuptimin e fjales ultras jon formu ne vitin 1998 tani ket vit e festuam 10 vjetorin e formimit te kti tifo-grupi.Me vjen qudi qe nuk ke degjuar per ket grup tifozesh me te vertet jan nder 3 grupet me te mira ne kosov se bashku me Plisat dhe Kuqezinjet e Jakoves.
Shikoji keto video dhe e kupton edhe vet:
http://www.youtube.com/watch?v=35NDU_hDduk
http://www.youtube.com/watch?v=sYe_rPtHXZI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=095E5ClUk7k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ddWoZj7Q1dM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Izk8HnGezVg&feature=related
ERVINI
06-09-2008, 03:11 PM
@ERVINI
Ti nuk po percjellshe futboll nKosov per at nuk e din ,ne jemi nder tifo grupet me te forta nKosov.INTELEKTUALET jon tifoz te flakt te klubit te DRITES nga gjilani jan me plot kuptimin e fjales ultras jon formu ne vitin 1998 tani ket vit e festuam 10 vjetorin e formimit te kti tifo-grupi.Me vjen qudi qe nuk ke degjuar per ket grup tifozesh me te vertet jan nder 3 grupet me te mira ne kosov se bashku me Plisat dhe Kuqezinjet e Jakoves.
Shikoji keto video dhe e kupton edhe vet:
http://www.youtube.com/watch?v=35NDU_hDduk
http://www.youtube.com/watch?v=sYe_rPtHXZI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=095E5ClUk7k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ddWoZj7Q1dM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Izk8HnGezVg&feature=related
nuk e ve ne dyshim qe jeni nje tifo grup i zjarrte dhe nder me te vjetrit, une pyeta pse ky emer, vetem kaq?
Drita1947
06-09-2008, 04:19 PM
@ERVINI
Ne nje mbledhje ku ishin gazetar sportiv,sportdashes,tifoz te klubit drita, njerz intelektual me 1998 moren inciativen qe keta tifoz qe ka drita te ken nje emer dhe thjesht mos te jen vetem tifozet e drites po te ken nje emer qe te identifokohen si grup atehere ata qe ishin te pranishem ne at mbledhje propozuan shum emra e nder ata emra ishte edhe ai INTELEKTUALET si pasoj e vet atyre njerzve te zot qe ishin aty ne mbledhje dhe qe simbolizonte tifoz taman me plot kuptimin e fjales intelektual te qet sportdashes qe ti ket hije edhe vet klubit Drita te ken nje anim korrekt dhe animi i tyre te jete shum i drejt kundrejt ekipeve kundershtare.Mirepo mas emerimit si INTELEKTUALET erdhen edhe hasmimet mes klubeve dhe mes grupeve te tifozve siq eshte rasti edhe tani me Plisat e Prishtines dhe me Skifterat e Gjilanit klubit te te njejtit qytet rivalit lokal.Ateher Intelektualet filluan te ken nje numer masovik ne ndeshje kishte edhe incidente mes grupeve tifozve dhe si pasoj e gjith ketyre gjerave intelektualet tani jan tifo grup me plot kuptimin e fjales ultras dhe hooliganizmi mbreteron gjithmon neper stadiume kur jan lojet ndermjet DRITES-PRISHTINES dhe DRITES-GJILANIT perkatesisht INTELEKTUALET-Plisat dhe INTELEKTUALET-Skifterat
Respect ERVINI
Copyright ©2006 albsport.com Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.