View Full Version : Mbreti i futbollit shqiptar ??
Pershendetje ...
Doja ti riktheheshim dhe nje here historise se futbollit shqiptar , lojtarve tane , atyre qe sot e ksaj dite kujtohen nga breza te ndryshem si futbolliste te medhenj..
Kush mendoni ju se eshte lojtari me i mire i te gjitha koherave ne futbollin shqiptar ?
Une kam bere nje liste te shkurter ne sondazhin e mesiperm , mund te votoni dhe gjithashtu mund te jepni komentet e tuaja mbi lojtarin qe keni perzgjedhur !!
Uefa siē e dime te gjithe ka perzgjedhur Panajot Panon si futbollistin me te mire shqiptar , por shume nga ne kane mendime te ndryshme, mbi lojtar te ndryshem , prandaj mendova te hap nje teme te tille , pak a shume te vertetojme nese me te vertet Panajot Pano eshte Mbreti i te gjitha koherave ne futbollin shqiptar ..
Franci
19-12-2006, 12:50 PM
Une votova Panajot Panon ne mungese te Refik Resmjes ne sondazh :D
Refik Resmja ka shenuar 59 gola ne nje sezon duke u renditur i katerti ne shenuesit e gjithe historise per numrin e golave ne nje kampionat
Lol , franco REFIKUN e paskam harru si me porosi :D
Sa per temen doja te theksoja se , lushtat , boriēat , voglat e panajotat nuk kam pasur mundesi ti ndjek nga afer pasi kane qene kohe te hershme , tek tuk noi video klip por qe nuk mjaftojne per nje gjykim personal , gjysher e baballar thone qe kane qene lojtar te medhenj , une them ndofta pasi dhe futbolli atehershem ka qene komplet ndryshe nga ky moderni ,po flas mbas viteve 80...
Gjithsesi une do pershkruj dhe do vlersoj ato qe kom pa me syte e mi , si Agustini , Kushta , demollari , lekbello , R.Vaten , Zmijanin ...etj etj
Per mendimin tim , edhe pse jom tifoz i tirones , Vota ime do shkonte ke Labi Flamurarit ose dhe ish lojtari i partizonit , pra Sokol Kushta , lojtar me te kompletum se S.Kushta akoma sme kane zon syte ne futbollin shqiptar , kom pas nderin ta ndjek si ne kombetare ashu edhe me vloren ne ndeshjet kundra tirones..
Persa i perket tjereve , Agustini gjithashtu nuk eshte shume larg , ka qene edhe do mbetet idhulli tifozerise bardh e blu , i lind lider ekipi , si ne kombetare ashu dhe ke tirona , me nje ane teknike per ta pas zili dhe per shpirtin luftarak qe kishte ne fushe ..
Pa harru dhe shkodranin Rudi Vata qe doli nga shkolla mjeshtrise si nje nga talentat me te medhenj te futbollit shqiptar , sot e ksaj dite mahet men nga tifozet e Celtikut te skocise si nje nga legjendat e ktij ekipi , mos flasim per tifozat shqiptar qe po e po ..
Si perfundim vota ime shkoi per Sokol Kushten ..
kavajsi
23-12-2006, 01:35 PM
panajot panjo
champion
07-01-2007, 02:11 AM
un do desha te votoja per Hysen Zmianin po fatkeqsisht nuk eshte ne list dhe si perfundim ja dhash te nderuarit Loro Boricit nuk e kam pa po te tjeret qe jane me te medhej ne moshe e tregojne fantastik.
terrybecker
27-01-2007, 07:05 PM
Mire ata te tjeret, po kush ka votuar per Sokol Kushten para Vasil Rucit ?!
Kjo eshte me e cuditcmja. Kush eshte nga Vlora, ose edhe jo vlonjat dhe ka pare Kushten te lozi , mesiguri do te kete pare edhe Vasil Rucin te lozi ndopak ?!
Nuk e di cili eshte mendimi gjeneral po per gjith vlonjatet legjenda e futbollit eshte Dupi (Vasil Ruci). Nuk eshte aq e lehte te mudesh Barcelonen , sidomos kur skaudra eshte e perbere nga lojtar gjysem-pro (atehere futbollistat punonin , nuk ishin full pros).
Vasil Ruci nuk ka loz me kombetaren se ishte me "njolle ne biografi" :D ,
per te gjithe ata qe nuk e kane pare. Madje disa gazetare qe kerkuan aktivizimin e tij u persekutuan ose bene dhe burg.
Ne Vlore Dupi konsiderohet si me i madhi i te gjitha koherave, nje legjen qe nuk mund te krahasohet me asnje tjeter !
Sidoqofte, me cudit fakti qe Kushta ka me shume vota se Dupi, nuk e di nqse ndonje vlonjat ka votuar per Kushten para Dupit, por do me pelqente ta dija.
Per sa i perket sodanzhit ne vetvete, eshte pak i kot me duket, se ne pergjithsi cdo person do votoj per heroin e qytetit te vet, dhe kush ka me shume perfaqsues do fitoj.
terrybecker
27-01-2007, 07:25 PM
Mire ata te tjeret, po kush ka votuar per Sokol Kushten para Vasil Rucit ?!
Kjo eshte me e cuditcmja. Kush eshte nga Vlora, ose edhe jo vlonjat dhe ka pare Kushten te lozi , mesiguri do te kete pare edhe Vasil Rucin te lozi ndopak ?!
Nuk e di cili eshte mendimi gjeneral po per gjith vlonjatet legjenda e futbollit eshte Dupi (Vasil Ruci). Nuk eshte aq e lehte te mudesh Barcelonen , sidomos kur skaudra eshte e perbere nga lojtar gjysem-pro (atehere futbollistat punonin , nuk ishin full pros).
Vasil Ruci nuk ka loz me kombetaren se ishte me "njolle ne biografi" :D ,
per te gjithe ata qe nuk e kane pare. Madje disa gazetare qe kerkuan aktivizimin e tij u persekutuan ose bene dhe burg.
Ne Vlore Dupi konsiderohet si me i madhi i te gjitha koherave, nje legjen qe nuk mund te krahasohet me asnje tjeter !
Sidoqofte, me cudit fakti qe Kushta ka me shume vota se Dupi, nuk e di nqse ndonje vlonjat ka votuar per Kushten para Dupit, por do me pelqente ta dija.
Per sa i perket sodanzhit ne vetvete, eshte pak i kot me duket, se ne pergjithsi cdo person do votoj per heroin e qytetit te vet, dhe kush ka me shume perfaqsues do fitoj.
Tani po e ve re qe nuk paskan votuar shume persona. Kush ka votuar nuk besoj ta kete pare Vasil Rucin.
Partizani
07-02-2007, 06:36 PM
Ju lutem stafit ti hiqni jevgjit nga votimi :D
Black-Eagle
12-05-2007, 11:03 AM
Keni harruar dhe ca lojtare si Fadil Vokkri, Agim Cana, Kujtim Shala, Xhevat Prekazi, ... pra nga epoka e arte e Prishtines e viteve 80-ta !
korca
25-05-2007, 01:01 AM
nuk votova une se aty mongojn disa emra qe per 1 njohes te futbollit nuk i falet ti anashkaloj
Lefter Millo ka qene 1 nga futbollistet me te mire qe ka patur shqipria,dhe Demollarin e kam simpatizuar gjithmon..te dy keta lojtar bashke me Cim Mucen kane patur 1 vazhdimesi stabel ne gjith ndeshjet qe kane zhvilluar
sa iperket Boricit dhe Panos nuk mund te jap asnje lloj mendimi sepse eshte gjithcka e degjuar dhe jo e shikuar me sy
urani29
25-05-2007, 03:20 PM
Un votova per Riza Lushtan per arsyje qe ka qen shiptari ipar qe ka lujt ne Juventus ne niklub te madh si juve me lu esht kogje pun e madhe mos kofsha gabim.
topkemba
25-05-2007, 08:59 PM
Mungon Ben Minga, Kryeziu, Stermasi... keto me vine ndermend tani...!!! Duhet rihapur nje sondazh i ri i plotesuar tamam. Megjithate nga cfare keni ketu ne liste o Borici o Pano.
Ne fund te sondazhit keni "apo tjeter" kshu qe mund te pershkruni emrin e lojtarit nqf se nuk e shihni ne liste.
Flamurtari1923
03-06-2007, 11:42 AM
Vasil, Sokol Duam goal. Demollari as nuk duhet te jet ne ate liste. Nja ca nga ata ne liste nuk i kam pare po persa i perket 20 vetive te fundit nuk diskutohet qe lojtari me i mire ka qen Kushta
topkemba
03-06-2007, 06:28 PM
Ne vitet 80 do thoja qe mbreti i futbollit Shqiptare ka qene Ben Minga! I papame! Them vitet 80 sepse vetem ne kete dekade kemi pare futbollin me te paster, me te forte, me te bukur, me gjaknxehte ne Shqiperi ku Tirana, Partizani, Dinamo, Vllaznia, Teuta, Flamurtari, Elbasani ishin te gjitha ne nivelet me te larta.
scorpions
03-06-2007, 10:47 PM
demollari dhe rraklli
Copyright ©2006 albsport.com Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.