View Full Version : Java XXV, jepni mendimin tuaj mbi ndeshjet
ERVINI
27-03-2008, 12:22 PM
Dinamo - Teuta
Partizani -kastrioti
Vllaznia - Flamurtari
Besa - Shkumbini
Tirana - Elbasani
Skėnderbeu - Besėlidhja
ERVINI
27-03-2008, 12:24 PM
Une mendoj keto rezultate
Dinamo - Teuta 1
Partizani -kastrioti 1
Vllaznia - Flamurtari 1
Besa - Shkumbini x
Tirana - Elbasani x
Skėnderbeu - Besėlidhja 2
KsShkUmBinI
27-03-2008, 05:44 PM
Dinamo - Teuta X
Partizani -kastrioti 1
Vllaznia - Flamurtari 1
Besa - Shkumbini X
Tirana - Elbasani 1
Skėnderbeu - Besėlidhja 2
ERVINI
27-03-2008, 06:53 PM
ndeshje forte neser ne tirane midis tiranes dhe elbasanit. uroj qe te kthehet Fjodor Xhafa se do kemi shume nevoje per te. tirana do mundohet te rikuperoje piket e lena ne peqin dhe besoj se do luajne shume fort { po degjova se kane probleme me pagesat, dhe ketu ndryshon puna}. do doja shume te dija ca mendon topkemba per kete ndeshje, po ai ka ca dit qe ka humb
Dinamo - Teuta ............... 0-0
Partizani -kastrioti............. 0-0
Vllaznia - Flamurtari........... 3-1
Besa - Shkumbini .............. 1-2
Tirana - Elbasani .............. 2-1
Skėnderbeu - Besėlidhja...... 0-1
hatboy
27-03-2008, 09:19 PM
ndeshje forte neser ne tirane midis tiranes dhe elbasanit. ...... do doja shume te dija ca mendon topkemba per kete ndeshje, po ai ka ca dit qe ka humb
Me mir te humi topkoma , se t`humi Tirona :)
edmond-cela
27-03-2008, 10:12 PM
Dinamo - Teuta 1-1
Partizani -kastrioti 2-1
Vllaznia - Flamurtari 3-2
Besa - Shkumbini 1-2
Tirana - Elbasani 1-1
Skėnderbeu - Besėlidhja 1-2
topkemba
28-03-2008, 06:49 AM
Me mir te humi topkoma , se t`humi Tirona :)
Vallaj TE LUMTE goja!!!
E thashe dhe me i postim tjeter qe ashtu me paten dal ca pune, po dhe me ca po i bojne ca plena futbollit tone, me ka ik deshira me verte me fol per kto langaraqen.
Neshja Tirona-Elbasoni me ka habit iher qe luhet ne Qemal Stafa, nuk e mora vesh?! Une them ishalla fito Elbasoni qe te bohet muti kala mo shum se cfare osht bo ke Tirona, qe Halili mos talli mo bythen me emrin e madhnishem qe ka bo historine e futbollit shqiptar ___TIRONA___ ene i dite largohet jep doreheqjen te nesermen vjen prap, tamom injorance dhe tregon qe s'kon piken e profesionalizmit. T'ikin i ore e mo pare, ene jarebi ishalla hajne ne i gol prej bejzade bythes degjenerates se rradhes se superliges, qe t'hajne komet e veta donalesht, bashk me sul morrin, qe e sollen ME STIL TE MODH ne drejtim. Duket qarte kur heq nje trajner te suksesshem, qe po te bote pretendent per kampionat, ene merr i sul morri, qe kushedi nga kush i ngrofet xhepat e shko ha 4petlla me morrin, se vallaj kishte na 30vjet qe su rrifte mo shume se me 2gola tirona prej morrave.
Une them se nese jone te verteta qe s'po merren leket, e ka plas percamja modhe ne ekip. Elbasoni do fitoje, sepse nuk ka krizen qe ka Tirona dhe ka shume here me harmoni ne ekip se Tirona momentalisht. Pastaj Alihmemeti e njef mire ekipin e tij te zemnes TIRONEN.
Ronci ka t'rrifet morri! LOL Tjerat si t'i doje zemna!!! LOL
ERVINI
28-03-2008, 07:25 AM
Vallaj TE LUMTE goja!!!
E thashe dhe me i postim tjeter qe ashtu me paten dal ca pune, po dhe me ca po i bojne ca plena futbollit tone, me ka ik deshira me verte me fol per kto langaraqen.
Neshja Tirona-Elbasoni me ka habit iher qe luhet ne Qemal Stafa, nuk e mora vesh?! Une them ishalla fito Elbasoni qe te bohet muti kala mo shum se cfare osht bo ke Tirona, qe Halili mos talli mo bythen me emrin e madhnishem qe ka bo historine e futbollit shqiptar ___TIRONA___ ene i dite largohet jep doreheqjen te nesermen vjen prap, tamom injorance dhe tregon qe s'kon piken e profesionalizmit. T'ikin i ore e mo pare, ene jarebi ishalla hajne ne i gol prej bejzade bythes degjenerates se rradhes se superliges, qe t'hajne komet e veta donalesht, bashk me sul morrin, qe e sollen ME STIL TE MODH ne drejtim. Duket qarte kur heq nje trajner te suksesshem, qe po te bote pretendent per kampionat, ene merr i sul morri, qe kushedi nga kush i ngrofet xhepat e shko ha 4petlla me morrin, se vallaj kishte na 30vjet qe su rrifte mo shume se me 2gola tirona prej morrave.
Une them se nese jone te verteta qe s'po merren leket, e ka plas percamja modhe ne ekip. Elbasoni do fitoje, sepse nuk ka krizen qe ka Tirona dhe ka shume here me harmoni ne ekip se Tirona momentalisht. Pastaj Alihmemeti e njef mire ekipin e tij te zemnes TIRONEN.
Ronci ka t'rrifet morri! LOL Tjerat si t'i doje zemna!!! LOL
Nuk luhet ne Qemal Stafa lale, luhet ne Selman Stermasi ne 15 : 30, edhe nje informacion, bejzade ka mundesi mos luaj
topkemba
28-03-2008, 07:30 AM
Po mire Selman ose Qemol e kisha mo shume pse e kon ndryshu rradhen kalendarit, kjo ndeshje ishte per tu lujt ne Elbason... ?! E kon bo lomsh ket kalendarin s'po merret vesh fare...
ERVINI
28-03-2008, 07:32 AM
Po mire Selman ose Qemol e kisha mo shume pse e kon ndryshu rradhen kalendarit, kjo ndeshje ishte per tu lujt ne Elbason... ?! E kon bo lomsh ket kalendarin s'po merret vesh fare...
po elbasani i lujti dy ndeshje rradhe mrena, me shkumbinin edhe skenderbeun, pse edhe me tiranen mrena i ka pas rane me lujt? tre ndeshje rradhe brenda?
topkemba
28-03-2008, 07:35 AM
Persa i perket Bejzades si me lujt si mos me lujt ehu Tirona lojtare si ai i ka shkel me kome. E di mire ai sa miq ka fut me ardh me lujt ke Tirona, edhe pranej na ka inot se gjithmone ka mor pergjigje negative.
Neshjet midis Tirones dhe Elbasonit kete sezon ishin e fazes se pare mrena ne elbason e fazes dyte mrena ne tirone kshuqe i bite ne elbason, por sic thashe e kon bo shume lomsh kalendarin ket fazen e trete e ndryshun dhe per shkak stadiumesh te kastriotit e kush po i merr vesh kto... pranej osht bo lomsh.
ERVINI
28-03-2008, 07:38 AM
Persa i perket Bejzades si me lujt si mos me lujt ehu Tirona lojtare si ai i ka shkel me kome. E di mire ai sa miq ka fut me ardh me lujt ke Tirona, edhe pranej na ka inot se gjithmone ka mor pergjigje negative.
Neshjet midis Tirones dhe Elbasonit kete sezon ishin e fazes se pare mrena ne elbason e fazes dyte mrena ne tirone kshuqe i bite ne elbason, por sic thashe e kon bo shume lomsh kalendarin ket fazen e trete e ndryshun dhe per shkak stadiumesh te kastriotit e kush po i merr vesh kto... pranej osht bo lomsh.
edhe ne cna duhet, sikur e kemi ne futbollin shqiptar? futbollit tone i ka dal pronari tani-ndihme- -ndihme- -ndihme- -ndihme-
KsShkUmBinI
28-03-2008, 09:26 AM
Java 25, Ndeshjet dhe gjyqtaret
Nė Federatėn Shqiptare tė Futbollit (FSHF) u caktuan sot (e enjte) gjyqtarėt dhe asistentėt pėr ndeshjet e javės sė 25-tė tė kampionatit tė futbollit tė kategorisė superiore.
Ēiftet dhe gjyqtarėt janė:
Dinamo - Teuta L.Jemini, D.Salaj, A.Guēe
Partizani - Kastrioti E.Dobi, L.Mustafaraj, A.Mali
Besa - Shkumbini S.Ēekaj, E.Biēaku, G.Qirici
Vllaznia - Flamurtari S.Jareci, E.Miho, E.Doda
Tirana - Elbasani B.Pashaj, A.Mali, S.Avdo
Skėnderbeu - Besėlidhja A.Janku, G.Maloku, D.Rezha
Kategoria superiore:Lojtaret e pezulluar
Elbasani -Toni Menglenski (3v)
Teuta - Bledar Hodo (6v) - 2 ndeshje pezullim, Arben Likmeta (3v), Alert Alcani (3v)
Besėlidhja - Goce Petrovski (6v) - 2 ndeshje pezullim
Dinamo - Pero Pejic (3v)
Skendėrbeu - Jorgo Cipi (1k), Ervin Kotomelo (1v 1k) - 2 ndeshje pezullim
Vllaznia - Erjon Hoti (3v)
topkemba
28-03-2008, 10:04 AM
cuna neshjet jon sot? ora 3 drekes?
te shof mos e sjell ate doggyn tna vej tiron-elbason... po si zorr!!! orar pune...
ERVINI
28-03-2008, 12:58 PM
cuna neshjet jon sot? ora 3 drekes?
te shof mos e sjell ate doggyn tna vej tiron-elbason... po si zorr!!! orar pune...
Po e bane lale, do tjap i kafe mu ktu te parlamenti europian
TIRONSI
28-03-2008, 02:12 PM
pse nuk e jepka vizioni parizonin merjahu!!!!!!
ERVINI
28-03-2008, 02:15 PM
pse nuk e jepka vizioni parizonin merjahu!!!!!!
po partizani kur lun sot apo neser?
ERVINI
28-03-2008, 02:17 PM
Na jepni ndonje link ku mund te ngjojme ndeshjen
cuna administratoret e fkvllaznia.net kane postu lajmin se ndeshjen tirana-elbasani do e japin live keshtu qe mund ta shihni aty....pershendetje
ERVINI
28-03-2008, 02:24 PM
cuna administratoret e fkvllaznia.net kane postu lajmin se ndeshjen tirana-elbasani do e japin live keshtu qe mund ta shihni aty....pershendetje
o rai me fal per injorancen si i bahet me e pa aty? duhesh me u rregistru i her?
duhet te rregjistrohesh me pare dhe pastaj shko te tv vllaznia
ERVINI
28-03-2008, 04:20 PM
komlimente tiranes qe nga momenti qe mbeti me 9 vete tregoi force karakteri, e kontrolli dhe e dominoi ndeshjen. kto tonet si pordhace qe jane treguan qe nuk dine me lujt. turp i botes
KS.PRISHTINA
28-03-2008, 04:29 PM
Tirana - Elbasani 2:1 perfundoi ndeshja
Urime urime te gjith tifozave tiranas
Ndeshja e sotme tregoj nje Tirane shume zhgenjyse ne pjesen e pare ku peson nje gol " te cuditshem" per faj te mbrojtjes, topi i ardh nga kendi pershkon komplet rreshtin e palevizshem te mbrojtesve gjuan Dalipi dhe po ashtu topi pershkon zonen i pashqetsuar nga asnji bardheblu. Pjesa e dyte nis me sulme nga Tirana dhe me nervozitet nga lojtaret qe marrin kartone te pa nevojshem.Fortuzi direkt te kuq (i ekzagjeruar nga albitri) dhe Mohelebi 2 te verdha. Por kjo i sherbeu lojtareve per mobilizim dhe per perkushtim.Kurse Alimehmeti cuditerisht mendon per mbrojtjen edhe pse kishte 2 lojtar me shume, zevendeson Bejzaden me mbrojtes nr "2".Dhe kjo taktike provohet se eshte e gabuar kur Xhafa shenon nje gol edhe per dobsi te portjerit mik (topi sikur u gjujt me golfclub). pastaj vjen dhe kundersulmi model qe nis me Deliallisin dhe perfundohet me shume elegance dhe mjeshtri nga Hyka. Tirana tregoj se loja luhet 90 minuta dhe se deri atehere nevojitet grinte dhe deshire. Urime Tiranes !
ps.... pa-pa-pa cfare parashikimi i kishte ba ai rai ndeshjes per sot me siper....tirana-elbasani 2-1.....ishalla me dalin dhe parashikimet tjera
Dinamo - Teuta ............... 0-0
Partizani -kastrioti............. 0-0
Vllaznia - Flamurtari........... 3-1
Besa - Shkumbini .............. 1-2
Tirana - Elbasani .............. 2-1
Skėnderbeu - Besėlidhja...... 0-1
deri tani jam 100 %.......;) ;)
Agustin
28-03-2008, 06:57 PM
urime cunave per fitoren,te rrafesh labinotin me 9 lojtar osht nji gzim qe nuk mund ta pershkruj dot me fjale.Me sa nigjova Hyka kishte bo i gol spektakolar nuk e di sa e vertete osht?
p.s.. rai nqf se kon dale rezultatet gjitha ashtu (se sjom shume i sigurte per neshjet e tjera) te kishe fut noi skedine ishe bo milioner :D hallall
topkemba
28-03-2008, 07:18 PM
4000 elbasonlli ne stadium (nga 1500 te pranishem)
-2 lojtare Tirona (nga 11 gjithsej)
deklarata per fundosjen e Tirones
15000 dollare Laze
dhe si perfundim:
VOJ ME KANOCE, VOJ, VOJ, VOJ
MER PIONERA,..... FATOSA, ......YLLKA FARE
Elbason mjaft i bone reklame vetes duke u heq si kundershtari jone, se je 1jete drite larg...
Ah po, neper gazeta je ti kampion me Lazen ne krye. Ne ditet me te keqija qe njeh historiku Tirones dhe s'na rrafet dot, dhe me 9lojtare... LOL
Vino asgjo personale, por e kupto vete!!!
ERVINI
28-03-2008, 08:08 PM
Ndeshja e sotme tregoj nje Tirane shume zhgenjyse ne pjesen e pare ku peson nje gol " te cuditshem" per faj te mbrojtjes, topi i ardh nga kendi pershkon komplet rreshtin e palevizshem te mbrojtesve gjuan Dalipi dhe po ashtu topi pershkon zonen i pashqetsuar nga asnji bardheblu. Pjesa e dyte nis me sulme nga Tirana dhe me nervozitet nga lojtaret qe marrin kartone te pa nevojshem.Fortuzi direkt te kuq (i ekzagjeruar nga albitri) dhe Mohelebi 2 te verdha. Por kjo i sherbeu lojtareve per mobilizim dhe per perkushtim.Kurse Alimehmeti cuditerisht mendon per mbrojtjen edhe pse kishte 2 lojtar me shume, zevendeson Bejzaden me mbrojtes nr "2".Dhe kjo taktike provohet se eshte e gabuar kur Xhafa shenon nje gol edhe per dobsi te portjerit mik (topi sikur u gjujt me golfclub). pastaj vjen dhe kundersulmi model qe nis me Deliallisin dhe perfundohet me shume elegance dhe mjeshtri nga Hyka. Tirana tregoj se loja luhet 90 minuta dhe se deri atehere nevojitet grinte dhe deshire. Urime Tiranes !
ps.... pa-pa-pa cfare parashikimi i kishte ba ai rai ndeshjes per sot me siper....tirana-elbasani 2-1.....ishalla me dalin dhe parashikimet tjera
o rai megjithese elbasani u rraf u knaqa sot duke e pa ndeshjen te webi vllaznise, mu duk vetja sikur isha ne elbasan me cunat duke pa ndeshjen te lokali ku ikim gjithmone.
sa per ndeshjen nuk kam ca them, jam krejt pa fjale. trajneri tregoi moseksperiencen e tij po ashtu edhe futbollistat mosprofesionalizmin duke menduar se e kishin fitua ndeshjen. goli hykes ishte i papame i rrezoi ato mbrojtesit tone sikur po lunte bowling. une pres qe alimehmeti te jape dorheqjen
GOLDIAN
28-03-2008, 08:12 PM
Elbason mjaft i bone reklame vetes
Ah po, neper gazeta je ti kampion me Lazen ne krye.
nuk kam cte shtoj asgje me teper
nje thenie qe dhe miku jon tifoz i elbasanit ERVINI besoj se ska kundershtim-gezuar-
GOLDIAN
28-03-2008, 08:14 PM
ajo qe me vjen keq eshte se elbasanllijte ja vene fajin te gjithin alimehmetit se gjoja ja le tiranes
po mire o vellezer po skerdilajda nuk eshte nga tirana
po sheta nuk eshte nga tirana???????????
PO PRES VASON DHE FUTBOLLISTI NE KOMENTE
THJESHT DISKUTIM SPORTIV E JO PROVOKIM
ERVINI
28-03-2008, 08:16 PM
4000 elbasonlli ne stadium (nga 1500 te pranishem)
-2 lojtare Tirona (nga 11 gjithsej)
deklarata per fundosjen e Tirones
15000 dollare Laze
dhe si perfundim:
VOJ ME KANOCE, VOJ, VOJ, VOJ
MER PIONERA,..... FATOSA, ......YLLKA FARE
Elbason mjaft i bone reklame vetes duke u heq si kundershtari jone, se je 1jete drite larg...
Ah po, neper gazeta je ti kampion me Lazen ne krye. Ne ditet me te keqija qe njeh historiku Tirones dhe s'na rrafet dot, dhe me 9lojtare... LOL
Vino asgjo personale, por e kupto vete!!!
Kam 2 kerkesa per presidencen
1. te me ktheje 4 euro e 30 qe pagova intrnetin per te pare ndeshjen se nuk isha ne shpi .hahahahahaha
2. ti kerkoje falje publike tifozeve per zhgenjimin dhe te shkarkoje trajnerin
P.S po ti sikur doje qe tirana te rrifej, paske kthy menim kshu?:@ :@ :@ :
une te uroj sinqerisht per fitoren lale, goli hykes me pelqeu shume
ERVINI
28-03-2008, 08:18 PM
ajo qe me vjen keq eshte se elbasanllijte ja vene fajin te gjithin alimehmetit se gjoja ja le tiranes
po mire o vellezer po skerdilajda nuk eshte nga tirana
po sheta nuk eshte nga tirana???????????
PO PRES VASON DHE FUTBOLLISTI NE KOMENTE
THJESHT DISKUTIM SPORTIV E JO PROVOKIM
Nuk po akuzon njeri Alimehmetin se ka lene ndeshjen por per pa aftesi. edhe une po te isha trajner nuk do e kisha bere ate zevendesim
edmond-cela
28-03-2008, 09:10 PM
golat ne ndeshjen tirana elbasani she dija gola te javes se kalume dhe ndeshjet e nesme http://uk.youtube.com/watch?v=kcKKg9DMpoc
o rai megjithese elbasani u rraf u knaqa sot duke e pa ndeshjen te webi vllaznise, mu duk vetja sikur isha ne elbasan me cunat duke pa ndeshjen te lokali ku ikim gjithmone.
sa per ndeshjen nuk kam ca them, jam krejt pa fjale. trajneri tregoi moseksperiencen e tij po ashtu edhe futbollistat mosprofesionalizmin duke menduar se e kishin fitua ndeshjen. goli hykes ishte i papame i rrezoi ato mbrojtesit tone sikur po lunte bowling. une pres qe alimehmeti te jape dorheqjen
me bahet qejfi qe je kenaq ne mesin tone, dhe faleminderit qe nuk e le pa e theksuar....edhe gjithe diten te vazhdonte ajo ndeshje di te them se nuk merzitesha tu ba muhabet me te gjithe grupin e sotshem, tjesht ishte kohe e bukur kaluar.
Nuk po akuzon njeri Alimehmetin se ka lene ndeshjen por per pa aftesi. edhe une po te isha trajner nuk do e kisha bere ate zevendesim
ndersa per Alimehmetin jam plotesisht i mendimit se tregoj veten shume pa eksperience....nuk arrij akoma ta kuptoj se si e shthuri ashtu ekipin me ate nderrim me efekt psikologjik te lojtaret....edhe pasi u barazua loja ai nuk ishte askund te mobilizonte e te ndryshonte dicka te ekipi i tij....Alimehmeti thjesht u dorezua....i vetmi lojtar qe luajti sot per Elbasanin ishte Dalipi e deri diku Mehmetaj, me i dobti....portjeri (sidomos goli i pare)
Gjithashtu duhet te theksohet se nje aksion i tille goli (i Hykes) ka kohe qe nuk eshte pare ne superligen tone per sa i perket shpejtesise, saktesise, driblimit e finalizimit.....Hallall.
topkemba
29-03-2008, 08:13 AM
Une cuna nuk e pashe ndeshjen. Pse? Sepse deri ne gati ora 7 te mengjesit e kam gdhire prej merakut (me ndodh shpesh para ndeshjeve te Tirones). Me kish zon gjumi dhe zilen per ora 9 aha e ka degjuar komshiu. Me ca lexova neper gazeta dhe me njerez qe e pane, me folen per nje loje mesatare. Alihmemeti, le te largohet se s'eshte i palevizshem, nuk e ka me tapi stolin e Elbasonit, por qe ta zevendesosh duhet me gjet nje mo te mire... Tirona, Vllaznia, Elbasoni, Dinamo... nuk di a keni pa na i superlige tjeter te ndrrohen trajneret kshu si te ne????? Kjo pra flet qarte per superligen tone diletante, pa piken e profesionalizmit.
Ndeshjen nuk e pashe, por s'me bon hic cudi qe Tirona te permbysi nji Elbason sepse jane shume larg Tirones, ne nejt shtremet e t'flasim drejt. Pastaj Elbasoni filloi kishte 2jave qe po fluturote me pras jo do ju shkaterrojme, jo do ju bojme kete jo do ju bojme ate, sikur me qene ato Tirona dhe jo ne... Une s'dejsha te fitojshin qe te bohej muti kala ene t'largohen kto 4meniet e nritshme qe i jon njit Tirones e s'po e lejne rehat.
Euforizmi i tyne dhe tangerlliku i denoi sot, por edhe talenti i Hykes. Ishte Hyka pa u bo ai gol, se t'rralle jone lojtaret qe bojne ate lloj driblimi ne zone e ate gjujtie te matme me vizore. Per mu gjynof qe lu ne futbollin tone ky cun i ri.
Gjithesesi, fitorja ka qene e meritume, me aq sa kom kuptu deri tani, por dhe me aq sa me kone thone cuna qe e kone pa e s'jane tifoza me asnji ekip.
Persa i perket stafit te webit te Vllaznise (qe i kom miq) i falenderoj per transmetimin e neshjes, edhe Miri e ka majt fjalen, kur me pat thone para ca kohve, qe sa here t'jete Tirona tu lujt e te kete munci me e vone do e boj (vetem mos t'jete me nji orar me Vllaznine). Rai falenderoje prej meje te dy Mirnat ne fakt.
Shnet e pare cuna.
ERVINI
29-03-2008, 10:24 AM
Une cuna nuk e pashe ndeshjen. Pse? Sepse deri ne gati ora 7 te mengjesit e kam gdhire prej merakut (me ndodh shpesh para ndeshjeve te Tirones). Me kish zon gjumi dhe zilen per ora 9 aha e ka degjuar komshiu. Me ca lexova neper gazeta dhe me njerez qe e pane, me folen per nje loje mesatare. Alihmemeti, le te largohet se s'eshte i palevizshem, nuk e ka me tapi stolin e Elbasonit, por qe ta zevendesosh duhet me gjet nje mo te mire... Tirona, Vllaznia, Elbasoni, Dinamo... nuk di a keni pa na i superlige tjeter te ndrrohen trajneret kshu si te ne????? Kjo pra flet qarte per superligen tone diletante, pa piken e profesionalizmit.
Ndeshjen nuk e pashe, por s'me bon hic cudi qe Tirona te permbysi nji Elbason sepse jane shume larg Tirones, ne nejt shtremet e t'flasim drejt. Pastaj Elbasoni filloi kishte 2jave qe po fluturote me pras jo do ju shkaterrojme, jo do ju bojme kete jo do ju bojme ate, sikur me qene ato Tirona dhe jo ne... Une s'dejsha te fitojshin qe te bohej muti kala ene t'largohen kto 4meniet e nritshme qe i jon njit Tirones e s'po e lejne rehat.
Euforizmi i tyne dhe tangerlliku i denoi sot, por edhe talenti i Hykes. Ishte Hyka pa u bo ai gol, se t'rralle jone lojtaret qe bojne ate lloj driblimi ne zone e ate gjujtie te matme me vizore. Per mu gjynof qe lu ne futbollin tone ky cun i ri.
Gjithesesi, fitorja ka qene e meritume, me aq sa kom kuptu deri tani, por dhe me aq sa me kone thone cuna qe e kone pa e s'jane tifoza me asnji ekip.
Persa i perket stafit te webit te Vllaznise (qe i kom miq) i falenderoj per transmetimin e neshjes, edhe Miri e ka majt fjalen, kur me pat thone para ca kohve, qe sa here t'jete Tirona tu lujt e te kete munci me e vone do e boj (vetem mos t'jete me nji orar me Vllaznine). Rai falenderoje prej meje te dy Mirnat ne fakt.
Shnet e pare cuna.
deri ne mometi nqe ishte me 11 lojtare tirana nuk gjujti i here ne porte. prandaj them uen qe ka gabim elbasani se aty ku duhesh me lujt e la pastaj ndeshjen
edmond-cela
29-03-2008, 11:28 AM
Shnet e pare cuna.
avash mar burr ca asht tirana me elbasanin sikur brazili me shqiperin a?
mas mar burr se ca kam pa une ita 5 vitet e fundit elbasani ka lujm ma mire se tirana kur jan ndesh me njana tjetren, une sa kam pa ndeshjen e djeshme por ama nuk mund te thuhet se tirana sot asht ma mire se elbasani
ERVINI
29-03-2008, 03:49 PM
Cuna njihni ndonje psikolog te mire se qe dje nga ora 5 e gjys nuk jam mire nuk e di se ca kam?-ndihme- -ndihme- -ndihme- -ndihme-
ERVINI
29-03-2008, 05:32 PM
Po Partixhani pse u rrezua sot? duhet ti kete dhem shume besoj
Urime vllaznise per fitoren, ndersa fitoren 3-0 te beses nuk e prisja. Skenderbeu tani eshte me pushime
topkemba
29-03-2008, 07:12 PM
avash mar burr ca asht tirana me elbasanin sikur brazili me shqiperin a?
mas mar burr se ca kam pa une ita 5 vitet e fundit elbasani ka lujm ma mire se tirana kur jan ndesh me njana tjetren, une sa kam pa ndeshjen e djeshme por ama nuk mund te thuhet se tirana sot asht ma mire se elbasani
O Mondi, jo lale TIRONA OSHT PERENIA IME, Brazili as me hy ne sy para TIRONES. :)
Megjithate, Elbasanit ne i kena bo 67fitore mos gabofsha, ka 130ndeshje pak a shume, na 30barazime...kusurin gjeje vet ti sa ka fitu Elbasoni me ne, qe na paska bo keq... EHU! Elbasonit lale i duhen na 20vjet te mira te kapi ate 67-cin, po mos fitoje Tirona asiher me to. LOL Nuk ka qene naiher problem per ne, e as ka me qene. As kundershtari jone ne asnje aspekt. Biles majme dhe ne rekord nji neshje te fitume na 12-0 kundrra tynve mos u gabofsha. Neshja djeshme tregoi se kush do me lujt me zemer e me inot lu mer vlla. Ta kuptojne mire te gjithe cfaredo fanelle. Keto lojtaret tone kone pordhe sikur me qene n'kampionat botnor.
Pastaj kush tha qe Tirona qeka mo mir se Elbasoni momentalisht? Une njela tu sha Tironen s'di mo po me maro dhe fjalori. LOL
Me gjithe respektet per Vinin.
Po Partixhani pse u rrezua sot? duhet ti kete dhem shume besoj
Urime vllaznise per fitoren, ndersa fitoren 3-0 te beses nuk e prisja. Skenderbeu tani eshte me pushime
faleminderit per urimin...mesa degjova 3 pikeshi i Vllaznise paska qen i merituar, mu ba qejfi shume edhe per Sinanin qe shenoj 2 gola
sa per Partizanin... sot ka ba nji hap shume te gabum, e kam pa lojen sot dhe them se mir qe mori 1 pike, pasi Kruja humbi nja dy raste te pastra goli, Partizani asnjehere nuk bindi me loje....Lika duhet te ndryshonte dicka ne pjesen e dyte por....nuk bani asgja. Me vjen mire qe e paskam gjet ne koke edhe ket rrezultat 0-0....pres dhe Dinamon neser te ndahet 0-0 keshtu qe te mbahet mend ky kampionat si ...."ne boten e perrallave"
GOLDIAN
30-03-2008, 12:17 AM
me sot partizani ta harroje titullin
keshtu mendoj une
me vjen mire qe vllaznia fitoi
KsShkUmBinI
30-03-2008, 10:58 AM
epo ma kip vk se ai shkumbini skom pa....t fitosh me tironen me merit duke lujt me shpirte e t ikesh n kavaj t hash 3 gola o turp vallaji....do thoni ju qe shkumbini so manchester...po jam dakort qe mund t rrifesh ,por jo t ikesh e t hash 3 gola se o turp...ene na cajn trrapin duke kerku mbeshtetjen e tifozeve pastaj......
sic e thash per vllaznine m bohet qejfi shume.....
tirona tregoj se ai emer mbart vlera pavarsisht disa personave pa vlere qe sot e drejtojne....
partizoni dihet mo se ca ekipi o....
skenderbeu ka kohe qe del thjesht per turizem....
ERVINI
30-03-2008, 11:21 AM
epo ma kip vk se ai shkumbini skom pa....t fitosh me tironen me merit duke lujt me shpirte e t ikesh n kavaj t hash 3 gola o turp vallaji....do thoni ju qe shkumbini so manchester...po jam dakort qe mund t rrifesh ,por jo t ikesh e t hash 3 gola se o turp...ene na cajn trrapin duke kerku mbeshtetjen e tifozeve pastaj......
sic e thash per vllaznine m bohet qejfi shume.....
tirona tregoj se ai emer mbart vlera pavarsisht disa personave pa vlere qe sot e drejtojne....
partizoni dihet mo se ca ekipi o....
skenderbeu ka kohe qe del thjesht per turizem....
Mos u merzit lale se ka edhe ma keq:( :( :(
ERVINI
30-03-2008, 02:56 PM
Selman Stermasi i paska qef kartonet e kuq kete jave. doli edhe nje lojtar i teutes sot. ndeshja vazhdon 1-1
akaliptos
30-03-2008, 04:24 PM
dinamo 2-1 teuta
dinamo merr fitoren ne minuten 94` me ane te 1 penalltije qe u realizua ne gol.
teuta luajti pothuajse nje pjes loje me 10 lojtar duke dominuar me lojen e saj ne pjesen e dyte.
ERVINI
30-03-2008, 04:27 PM
dinamo 2-1 teuta
dinamo merr fitoren ne minuten 94` me ane te 1 penalltije qe u realizua ne gol.
teuta luajti pothuajse nje pjes loje me 10 lojtar duke dominuar me lojen e saj ne pjesen e dyte.
sa e paskem heq une nga TVSH paska bere gol Dinamo. me behet qefi per dinamon se nuk dua qe ta marri partizani
edmond-cela
30-03-2008, 04:41 PM
O Mondi, jo lale TIRONA OSHT PERENIA IME, Brazili as me hy ne sy para TIRONES. :)
Megjithate, Elbasanit ne i kena bo 67fitore mos gabofsha, ka 130ndeshje pak a shume, na 30barazime...kusurin gjeje vet ti sa ka fitu Elbasoni me ne, qe na paska bo keq... EHU! Elbasonit lale i duhen na 20vjet te mira te kapi ate 67-cin, po mos fitoje Tirona asiher me to. LOL Nuk ka qene naiher problem per ne, e as ka me qene. As kundershtari jone ne asnje aspekt. Biles majme dhe ne rekord nji neshje te fitume na 12-0 kundrra tynve mos u gabofsha. Neshja djeshme tregoi se kush do me lujt me zemer e me inot lu mer vlla. Ta kuptojne mire te gjithe cfaredo fanelle. Keto lojtaret tone kone pordhe sikur me qene n'kampionat botnor.
Pastaj kush tha qe Tirona qeka mo mir se Elbasoni momentalisht? Une njela tu sha Tironen s'di mo po me maro dhe fjalori. LOL
Me gjithe respektet per Vinin.
me ke keq kuptu maj naqe une thac 5 vitet e fundit. normale qe me tianen nuk mund te kapet me histori naqe une fola vetem per ndeshjet e keto viteve te fundit qe kam pa ne mes tyne.
ERVINI
30-03-2008, 04:52 PM
me ke keq kuptu maj naqe une thac 5 vitet e fundit. normale qe me tianen nuk mund te kapet me histori naqe une fola vetem per ndeshjet e keto viteve te fundit qe kam pa ne mes tyne.
te lutem shume mos fol fare: -ankese- -ankese-
hahahahaha
KS.PRISHTINA
30-03-2008, 05:36 PM
Java e 25-te 28-29-30.03.2008
Dinamo - Teuta 2 : 1
Tirana - Elbasani 2 : 1
Skėnderbeu - Besėlidhja 0 : 2
Vllaznia - Flamurtari 2 : 0
Besa - Shkumbini 3 : 0
Partizani - Kastrioti 0 : 0
Nr TABELA N F B H Golat P-M Piket
1. Dinama 25 15 6 4 38:10 28 51
2. Partizani 25 13 10 2 36:15 21 49
3. Vllaznia 25 11 8 6 37:25 12 41
4. Besa 25 12 5 8 31:24 7 41
5. Tirana 25 11 7 7 31:25 6 40
6. Elbasani 25 10 9 6 25:15 10 39
7. Shkumbini 25 9 7 9 23:22 1 34
8. Flamurtari 25 7 11 7 24:26 -2 32
9. Beslidhja 25 7 5 13 25:40 -15 26
10. Kastrioti 25 7 3 15 15:33 -18 24
11. Teuta 25 6 5 14 21:34 -13 23
12. Skenderbeu 25 3 2 20 23:60 -38 11
ERVINI
30-03-2008, 05:49 PM
Java e 25-te 28-29-30.03.2008
Dinamo - Teuta 2 : 1
Tirana - Elbasani 2 : 1
Skėnderbeu - Besėlidhja 0 : 2
Vllaznia - Flamurtari 2 : 0
Besa - Shkumbini 3 : 0
Partizani - Kastrioti 0 : 0
Nr TABELA N F B H Golat P-M Piket
1. Dinama 25 15 6 4 38:10 28 51
2. Partizani 25 13 10 2 36:15 21 49
3. Vllaznia 25 11 8 6 37:25 12 41
4. Besa 25 12 5 8 31:24 7 41
5. Tirana 25 11 7 7 31:25 6 40
6. Elbasani 25 10 9 6 25:15 10 39
7. Shkumbini 25 9 7 9 23:22 1 34
8. Flamurtari 25 7 11 7 24:26 -2 32
9. Beslidhja 25 7 5 13 25:40 -15 26
10. Kastrioti 25 7 3 15 15:33 -18 24
11. Teuta 25 6 5 14 21:34 -13 23
12. Skenderbeu 25 3 2 20 23:60 -38 11
Ku eshte elbasani ktu? uuuuuuuuuuu qeka ne vend te 6 e po mire e rendesishme eshte qe morem pjese
topkemba
30-03-2008, 06:22 PM
sa e paskem heq une nga TVSH paska bere gol Dinamo. me behet qefi per dinamon se nuk dua qe ta marri partizani
Me ty jam dhe une lal.
hatboy
30-03-2008, 10:47 PM
Po me barazimin e Dinamos ishte me mir per Tironen mer topkome, 9 pik larg sesht kampionat i marum per ne qe fitojm ene me 9 lojtar.:D Meno si tifoz i ekipit NR1 !!!! Boll me kto komente se spo ti lexoj dot mo!
topkemba
31-03-2008, 04:48 AM
Ekipi numer 1 ekipi numer 300 ket vit kon lon nom, zorr t'ja pertyp per ca kohe...
hajt se ndofta ket vit kan pas synin e shtrigave apo si i thone synin e keq
ERVINI
31-03-2008, 12:26 PM
hajt se ndofta ket vit kan pas synin e shtrigave apo si i thone synin e keq
Po ca sy shtrigash mer lale, ka pas syte e donatoreve
Po ca sy shtrigash mer lale, ka pas syte e donatoreve
ahahahaahahahah-haha- :DD
ERVINI
31-03-2008, 02:40 PM
Eshte per tu habit sesi kto njerez qe gjasme po mbajne futbollin gjalle me investimet e tyre ne te vertete po e shkatarrojne ate me dallaveret e tyre
ERVINI
01-04-2008, 08:35 AM
E pate o cuna ca kishte ndodh ne fushe kruje. une se kuptoj sa pa seder qeken kto arbitrat. po pse nuk i bojkototjne nseshjet kto mor vlla? me turp eshte se del deputeti i fushe krujes dhe per te shpetuar ekipin nga denimet thote qe shkaktari i vetem jam une dhe asnje nga futbollistet nuk ka gotditur arbitrtin kur nga video shikohet qarte qe arbitri eshte dhunuar nga i gjithe ekipi. vazhdonje zhgenjimet e nje pas njeshme te futbollit tone
KsShkUmBinI
01-04-2008, 11:20 AM
po ne fir e pe ti ca nodhi....lushnjaret i bone zborin albitrit....
topkemba
01-04-2008, 11:24 AM
ne gjithe boten zihen tifozat... ne itali dje vdiq nje tifoz i parmes. Megjithate kjo osht egzagjerim...shthurrje, por tifozet zihen. Ne Shqiperi tifozet pijne e dehen e i dhjesin m'te sepse zihen kto hale qe kena per lojtare, keto matrapaz per albitra, e kto legena per presidenta, e nje krye mafioz si drejtor fshf-je.
ALELUJA! LOL
KsShkUmBinI
03-04-2008, 06:55 PM
Deputeti Sula: “unė jam qė aktet e dhunės tė dėnohen deri nė ekstrem”
3 Prill “Tė kuptohemi, gjyqtarėt shqiptarė nuk janė mė tė ndershmit nė Botė, megjithatė as hajdutėria mė e madhe nuk e justifikon dhunėn”. Deputeti Sula, i zonės sė Peqinit, njė njeri i angazhuar edhe me skuadrėn e futbollit tė Shkumbinit i ka idetė e qarta. “Besoj se diēka ka ndodhur, dikush duhet tė provokojė qė tė shkaktosh dhunė, por nuk besoj se ka ndonjė gjė qė e justifikon kėtė. Unė besoj se FSHF ka marrė shumė tė mira pėr parandalimin e gabimeve arbitrare, madje kėtė edicion shumė gjqytarė janė dėnuar. Kaq mund tė bėjė FSHF, sepse gjyqtarėt edhe do gabojnė sepse janė njerėz. Ndėrsa pėr ata qė ushtrojnė dhunė tek ata ėshtė e pafalshme. Unė s’e vė nė dyshim qė stadiumi ėshtė shumė stimulues, bėhesh tifoz, ndonjėherė mė ka ndodhur edhe mua tė mė humbė qetėsia, por them qė duhet tė vetėkontrollohemi. Qė tė gjithė, e aq mė shumė njė deputet. Nėse kemi fakte t’i dėrgojmė ato atje ku duhet”.
Copyright ©2006 albsport.com Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.