View Full Version : O cuna keni humb fare
ERVINI
25-03-2008, 07:18 PM
Po keni humb fare o cuna ca bahet kshu? Topkemba, Arensi, Shkumbini ku jeni, apo jeni akoma me pushime, apo mos ndoshta ju a ka shpifur aq shume futbolli yne saqe nuk ju behet te shkruani me?
hatboy
26-03-2008, 12:43 AM
Ku ka pas futboll ,ene kte jav su mor vesh u lujt apo su lujt. Pa lezet fare. -mendon-
Mu me falni se jom icik i zon kto kohe .Po duhet me shkrujt icik me shpesh jom dakort me temen .
KsShkUmBinI
26-03-2008, 08:57 AM
AMON MER VINE SE SNA BOHET ME SHKRUJT HIC...FUTBOLLI JONE VARI LESHT...ENE WEBI PO MER FUN....CA T SHKRUSH...PLUS QE EDHE KOHE SPARA PO KAM...PO DO MUNOHEM ME u FOT ISTEMATIKISHT SOT E MRAPA....
arensi
29-03-2008, 10:30 AM
mu sme ka pas punu albsport nuk e di pse e ka fajin top koma ai merret me kto pislliqe;);)
mu sme ka pas punu albsport nuk e di pse e ka fajin top koma ai merret me kto pislliqe;);)
:DD :DD i madh je arens... topkemba ka fillu me ra ne sy per te tilla pune...hahahahahaahah....por ama e ban me lezet
ERVINI
29-03-2008, 01:08 PM
si partizanet
topkemba
29-03-2008, 07:38 PM
Vino e di qe ma bo kastile e di... LOL MOS PREK KE PIKA DOBET O VLLA se m'cohet gjyshi prej vorrit e kom thone ne iher tjeter. LOL
Po me thone drejten kalum 2-3jave shume te kqija. Filloi me ato ne farke, e me denimin e fshf-s e me pas te Gerdeci, pezullimi kampionatit, e denimi uefa-s. AQ MO BA NJERIU SHKRETE!
Shpresoj o zot te ndergjegjsohen ato njerez qe jone ne pushtet as me rruhet hic majt djatht ala prej qielli s'jon. PO TE RREGULLOHET SADO PAK situata ne Shqipni nga i modhi der ke i vogli.
Cuna mos u zhdukni, se per ne qe jena larg kto muhabetet e sportit shqiptare ktu kena.
PARA KOSOVA!
ERVINI
29-03-2008, 07:46 PM
Vino e di qe ma bo kastile e di... LOL MOS PREK KE PIKA DOBET O VLLA se m'cohet gjyshi prej vorrit e kom thone ne iher tjeter. LOL
Po me thone drejten kalum 2-3jave shume te kqija. Filloi me ato ne farke, e me denimin e fshf-s e me pas te Gerdeci, pezullimi kampionatit, e denimi uefa-s. AQ MO BA NJERIU SHKRETE!
Shpresoj o zot te ndergjegjsohen ato njerez qe jone ne pushtet as me rruhet hic majt djatht ala prej qielli s'jon. PO TE RREGULLOHET SADO PAK situata ne Shqipni nga i modhi der ke i vogli.
Cuna mos u zhdukni, se per ne qe jena larg kto muhabetet e sportit shqiptare ktu kena.
PARA KOSOVA!
Ta them me gjithe shpirt vlla qe nuk me shkoi menja fare aty.
eshte e vertete vlla qe kto biseda ktu jane shume te rendesishme, mua se si mu duk ato dite qe nuk po shkrunin cunat, shkruja vet nga 20 mesazhe ne dite. mua sinqerisht me ka ndihmuar shume ky forum ta suportoj vuajtjen qe me jep qenia larg shqiperise, meqe nuk kam edhe shume kohe jasht
topkemba
30-03-2008, 06:34 AM
E di me lal e di, shyqyr qe ke emigru n'kohe t'internetit... po ne t'shkretet qe merrshim lajme ka iher n'muj prej matonit. LOL
Ka bohen kto Arensi, Shkumbini... se Rain e lexova ene Mondin, Goldin, Agustinin, kto te dy kon hum fare.
KsShkUmBinI
30-03-2008, 10:29 AM
ktej verdall lal... :D :D
ktej verdall lal... :D :D
na i bere syte uj.....na thave komplet, nuk te falet ty kjo se je veteran ne kto pune
KsShkUmBinI
30-03-2008, 02:34 PM
e di naqe e di...po kam qen shume i zone ketej me shume pune nga te cilat skam zgjidh asgje....:( ,por do mundohem t jeme sa me aktiv...RESPEKTE
arensi
31-03-2008, 08:34 AM
e di naqe e di...po kam qen shume i zone ketej me shume pune nga te cilat skam zgjidh asgje....:( ,por do mundohem t jeme sa me aktiv...RESPEKTE
sa te bohet qefi mer dako,po rai e kishte me aspi se kishte me verte-shiko-
sa te bohet qefi mer dako,po rai e kishte me aspi se kishte me verte-shiko-
jo jo une e kam me te vertete, se te dyve ju kam miq te mire....-gezuar-
topkemba
31-03-2008, 06:15 PM
Arenso do hash denim per sjellje jo te hijshme... si mungesat ne forum... dhe sharje kundrra grekve... LOL LOL LOL
arensi
31-03-2008, 06:35 PM
Arenso do hash denim per sjellje jo te hijshme... si mungesat ne forum... dhe sharje kundrra grekve... LOL LOL LOL
hahahahaha
KsShkUmBinI
01-04-2008, 11:08 AM
O topkemba MOS JA BO QEFIN SEPSE ARENSI ESHTE NJE SERB KRENAR... -haha- -haha-
arensi
02-04-2008, 08:05 AM
O topkemba MOS JA BO QEFIN SEPSE ARENSI ESHTE NJE SERB KRENAR... -haha- -haha-
mos merr mend e atij grekut mer se ani o grek,mos na fulliq fare-bam-
KsShkUmBinI
02-04-2008, 10:28 AM
se di ca o sespe se kom shok..... LOL LOL LOL LOL
Copyright ©2006 albsport.com Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.